Grilēti zivs un dārzeņu sainīši

 19. jūnijs 2011 12:05 Recepte

Sainīšus var cept arī cepeškrāsnī.



Santa Maria publicitātes foto


4 porcijas

Nepieciešams:

800 g laša filejas, sagrieztas 4 gabalos

1 ½ tējk. Santa Maria akmens sāls, dzirnaviņās

400 g jauno kartupeļu, plānās šķēlītēs

4 nelieli burkāni, šķēlītēs

4 sīpolloki, sagriezti

2 tomāti, daivās

1 buntīte svaigu sparģeļu

100 ml Santa Maria BBQ universālās eļļas

1 ēdamk. citrona sulas

4 alumīnija folijas lapas

 

Katru folijas lapu pārsmērē ar nelielu daudzumu eļļas. Liek kartupeļus, burkānus un lociņus uz folijas un tās malas uzloka apkārt dārzeņiem.  Katrā sainītī ielej vienāda daudzuma eļļu. Laša gabalus ierīvē ar sāli un liek virsū dārzeņiem.

Tomātu daivas un sparģeļus izvieto apkārt zivij, apslaka ar citronu sulu un satin folijas galus ciet. Sainīšus grilē apmēram 20 minūtes, līdz kartupeļi gatavi. Pasniedz ar svaigiem salātiem. Sainīšus var cept arī cepeškrāsnī apmēram 25 minūtes 200°C temperatūrā.




0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas