Cūkgaļas kakla karbonāde cepta sīpolu mērcē

 17. novembris 2010 21:10 Recepte


Cūkgaļas kakla karbonādi sagriež trīs porcijās (katru pa 150 g), izdauza, apviļā miltos un liek uz pannas. Sviestā apcep burkānu skaidiņas, apkaisa ar sāls un pipariem, uzliek gaļai. Tad katrai karbonādei uzklāj 50 g siera šķēlītes.

Mērcei:
Sīpolus apcep sviestā, pieliek sāli un piparu, iemaisa pienu, uzvāra.Tad pievieno sviestā apceptus miltus. Mērci uzlej gaļai tā, lai neaplietu sieru. Cepeškrāsnī cep apmēram 20 min. 200 grādos.

Sastāvdaļas

1. Cūkgaļas kakla karbonade
450 g.
2. Burkāni
1-2 kg
3. Sīpoli
1-2 kg
4. Siers
150 g
5. Piens
1-2 l
6. Sviests
150 g
7. Eļļa,sāls,pipari un milti



0 Pievienot komentāru

Kategorijas