Kas var būt vienkāršāks - biezpiens ar krējumu un zaļumiem

 30. decembris 2014 20:00 Recepte

Kurš gan nezina, kā pagatavot biezpienu ar krējumu un zaļumiem? Tāpēc šī recepte vairāk kā atgādinājums, ka biezpiens ir jāēd vismaz pāris reizes nedēļā. 



Foto: Shutterstock.com

Biezpienam jābūt katra cilvēka ēdienkartē.


Caur sietu izberztu vai samaltu biezpienu samaisa ar kējumu, pievieno sīki sasmalcinātus zaļumus un sāli pēc garšas.

 

Recepte no grāmatas: Aukstais galds/O. Bardovskis. - Rīga: Avots,1991

Sastāvdaļas

1. Biezpiens
500 g
2. Krejums
150 g
3. Dažādi garšaugi:
4. Dilles
5. Baziliks
6. Pētersīļi
7. Gurķumētras
8. Estragons
9. Sāls



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas