Marinēti sīpoli - uzkoda

 09. septembris 2015 22:00 Recepte


Foto: Shutterstock.com

Lieliska uzkoda pie gaļas un siltajiem ēdieniem


 

  • Sāls, smaržīgie pipari, melnie pipari, lauru lapas    
  • Cukurs    40 g
  • Ūdens    100 g
  • Etiķis 3%    200 g
  • Sīpoli    300 g

Sīpolus notīra, nomazgā, sagriež gredzenos, pārlej ar verdošu marinādi (verdošam ūdenim pieliek minētās garšvielas, pielej etiķi un uzvāra), trauku aizvāko. Kad marināde atdzisusi, sīpolus kārto traukā, uzlej nedaudz marinādes. Ar marinētiem sīpolu gredzeniem rotā zivju konservus, dažādus zivju ēdienus.

 

Recepte no grāmatas: Latviešu nacionālie ēdieni/Ņ. Masiļūne.- Rīga: Jumava, 2004




0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas