Kāzām vislabvēlīgākie datumi 2014. gadā

Veneras cilpa ilgst no 21. decembra līdz pat 31. janvārim, bet tā ietekmi daudzi jutīs līdz pat 4. martam. Šo periodu var tēlaini saukt par „mīlestības pinekļiem”, kas veicina problēmas mīlas lietās. Šajā laikā taupīts tikšot pat uz mīlestības rēķina, intīmajās attiecībās būšot novērojams vēsums un savstarpēja nesaprašanās. Tas esot sarežģīts laiks laulības slēgšanai, jaunu attiecību veidošanai un randiņiem. 

Tos, kas altāra priekšā stājas svētdienā, var no sirds apsveikt. Saule viņiem dāvās prieku, radošu pacēlumu, krāšņu dzīvi. Foto: Māra Pētersone

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Tos, kas altāra priekšā stājas svētdienā, var no sirds apsveikt. Saule viņiem dāvās prieku, radošu pacēlumu, krāšņu dzīvi. Foto: Māra Pētersone

Ja gribi iziet sauss no ūdens, jāpiestrādā pie emociju savaldīšanas un jārod harmonija tur, kur tās šķiet, ka nav. Jāsaprot, ka mīlas dzīve stāv krustcelēs un, jo vairāk pats palīdzi partnerim saprast savas vēlmes, jo skaidrāk izsakies, jo mierīgāka kļūs mīlas dzīve. Jāņem vērā, ka pēc strīda būs grūti izlīgt dēļ principiālas nevēlēšanās piekāpties. Piekāpšanos partneri uzskatīs kā savu pozīciju zaudēšanu. Tāpēc nevajadzētu problemātisku situāciju novest līdz “vārīšanās punktam”. Tāds ir šā laika gars.

 

Retrogrādas Veneras periods liek vairāk aizdomāties par šādiem jautājumiem: “Vai man notiekošais patiesi patīk?”, „Ko es patiesībā gribu?”, “Vai man ir vajadzīgas šīs attiecības?”, „Kas notiek ar manu izskatu?”. Šāda apstāšanās un paskatīšanās uz sevi un partnerību varot būt gan jaunas vēsmas uzjundoša, gan kā „pēdējais punkts uz „i””. Tādēļ diezgan loģiski, ka daudzas ģimenes piedzīvošot īstus meksikāņu seriālus vai apzināsies, ka pieķeršanās ir sevi izsmēlušas.  

 

Retrogrādā Venera tiecas atgriezt reiz mīlētos, tādēļ šajā periodā vairāk kā citkārt „veca mīlestība nerūs”. Tas viss, lai gūtu pieredzi no pagātnes pārvērtēšanas. Tomēr vairāk par visu esot jāatturas sākt attiecības, no kurām tiek gaidīta noturība. Viss domāts pieredzes uzkrāšanai, bet ne ilgam laikam. 

Venera ir atbildīga arī par finanšu jautājumiem, tādēļ tās ačgārnajā kustībā pieņemt nopietnus finanšu lēmumus esot pārsteidzīgi un kļūdaini. Daudziem radīsies grūtības ar naudu un īpašumu iegādi. Vajadzētu atturēties no lieliem pirkumiem, ieguldījumiem, mākslas un greznuma priekšmetu iegādes. Labāk neaizņemties un nevienam neaizdot naudu, jo to būs grūti atdod. Izmanto laiku, lai pats atdotu parādus!

Veneras ietekmē atrodas skaistuma industrija, tāpēc jaunu zīmolu ieviešana un jaunu veikalu atvēršana ar pakalpojumiem un smukumu saistītās sfērās nebūšot veiksmīgas. Arī kosmētiskās operācijas šajā laikā maksimāli jāierobežo, jo viens no izplatītākajiem veidiem, ka „sanāca ne tā, kā gribējās” vai „vēlāk – pārdomāju”. 

Stājoties attiecībās, dodot solījumus, ieguldot līdzekļus, izdarot svarīgas izvēles retrogrādās Veneras laikā, ikviens riskē kļūt par Pelnrušķīti, kura laikus nepaspēja pamest balli...

 

Viens no sarežģītākajiem periodiem retrogrādās Veneras pārvaldītajā laikā ir saistāms ar 11. - 17. janvāri, kad Venera pieslēdzas spriedzes pārpildītai planētu grupai. Tā kā laiks sakrīt arī ar Pilnmēnesi, tas būšot emocionāla uzbudinājuma un konfliktu pilns. To vajadzētu pārlaist par katru cenu neieķeroties jautājumos „būt - nebūt?”, „mīl - nemīl?”, „tagad vai nekad?!”. 

 

Tā kā nekas nav nedz labs, nedz slikts, tad arī  retrogrādās Veneras laiks ir izmantojams virknei pateicīgu nodarbju: sevis izzināšanai, sen iesākto darbu pabeigšanai, radošu un māksliniecisku izpausmju attīstīšanai. Ieteicams izrevidēt skapi un atbrīvoties no veciem apģērba gabaliem, nodarboties ar rokdarbiem un vaļaspriekiem, apmeklēt teātrus, muzejus un izstādes, biežāk doties pie dabas, lai gūtu enerģijas lādiņu, un vairāk veltīt uzmanību mīļajiem un tuvajiem.


Astroloģija par precēšanos 

Visa pamatā - savstarpēja sapratne un mīlestība. Dodoties laulībā, viens no svarīgākajiem turpmākās kopdzīves fundamentiem ir gredzenu mīšanas brīdis. Protams, ne mazāk nozīmīgs ir laiks, kad jaunie cilvēki ieskatījušies viens otrā. Būtisks ir gandrīz viss, par ko dzied Kivičs: pirmais skūpsts, pirmā reize...

Ne mazāk svarīgas ir arī katra cilvēka individuālās īpašības, rakstura iezīmes, iespējas, talanti, piemērotība laulības dzīvei, spēja ieklausīties otrā. Tomēr, ja abu cilvēku starpā trūkst savstarpējas sapratnes un saskaņas un, galu galā, mīlestības, tad pat vislabākā laika izvēle nelīdzēs, tā tikai nedaudz attālinās savienības izjukšanu vai mīkstinās šķiršanās rūgtumu.

Ir vairāki būtiski jautājumi, kurus astrologs risina kopā ar jauno pāri. Pirmkārt, par laiku, ko aizņems svinīgā ceremonija līdz "jā" vārdam. Visu līdz pulksteņa precizitātei neizdarīsi, tādēļ astrologs nosaka noteiktu laika sprīdi, lai kāziniekiem nebūtu jāsaspringst ar skatu pulkstenī. Laulības precizitāti līdz minūtei var atstāt Dieva tā kunga gādībā, bez kura ziņas tāpat ne mats uz šīs zemes nenokrīt. Ne velti saka - laulības tiek slēgtas debesīs.

Tā kā nekas nav nedz labs, nedz slikts, tad arī  retrogrādās Veneras laiks ir izmantojams virknei pateicīgu nodarbju: sevis izzināšanai, sen iesākto darbu pabeigšanai, radošu un māksliniecisku izpausmju attīstīšanai. 

 

Otrkārt, jāatceras, ka ideālu dienu laulībām vienkārši nav. Cilvēks nevar izlēkt no sava horoskopa. Tādējādi rodam skaidrojumu, kādēļ cilvēki ar labiem laulību rādītājiem dzimšanas horoskopā intuitīvi atrod piemērotāko laiku precībām. Un otrādi - cilvēki, kuriem attiecības vienmēr bijušas konfliktiem bagātas, kā likums, paši saviem spēkiem iebrauks vēl lielākās auzās. 

Treškārt, astrologs, izvēloties kāzām labāko laiku, vadās ne tikai pēc zvaigžņu stāvokļa debesjumā, bet arī ņem vērā, kā tās ietekmēs konkrēto pāri. Astrologs izklaušina, kas šiem cilvēkiem laulībā ir svarīgākais. Visi cilvēki nav vienādi: kādu vada mīlestība, citu - vēlme ar laulāto draugu apceļot trejdeviņas jūras un trejdeviņas zemes, vēl kāds vēlas atrisināt materiālas dabas jautājums vai par visām varītēm tikt pie bērniem. Tā kā ideālas dienas nav un pilnīgi visas vēlmes šās zemes dzīvē nav iespējams realizēt, saruna ar cilvēku palīdz astrologam atmest lieko un stiprināt cilvēkam vissvarīgākās vēlmes.

 

Labākie kāzu datumi

Labvēlīgu dienu noteikšanai varu ieteikt dažus vienkāršus astroloģijas pamatprincipus: vislabākais laiks ir augošs Mēness, jo īpaši pirmais ceturksnis. Slavenais astrologs Sergejs Vronskis kā vēlamas laulībām atzīmējis arī 10., 11., 13., 17., 21., 26., 27. Mēness dienu. Jāizvairās no Mēness bez kursa jeb Čika laika.

Laulībām labvēlīgas ir tās dienas, kad Mēness atrodas draudzīgajā Vērša, Strēlnieka, Zivs, Mežāža, Svaru zīmē. 

Astrologu domas dalās par laiku, kad Mēness atrodas Dvīņos un Vēzī. Piemēram, S. Vronskis uzskata, ka, Mēnesim atrodoties Vēža zīmē, laulāties ieteicams tikai ar atraitni.

 

Kuru nedēļas dienu izvēlēties

Pirmdienai atbilst Mēness, tādēļ tā tiek uzskatīta par vienu no piemērotākajām kāzu dienām. Pirmdienā laulātiem no dzīvesbiedra ir īpaši grūti "tikt vaļā". Lai stiprinātu Mēness dienā slēgtu laulību, iesaku pēc iespējas vairāk laika veltīt mājām un saimniecībai.

Otrdienu pārvalda Marss, un tā nav labākā kāzu diena. Laulības dzīve vārīsies kā putras katls uz atklātas liesmas. Ģimenes dzīvē par garlaicību nebūs jāsūdzas. Nostipriniet otrdienā slēgtu laulību, iesaistoties dažādās aktivitātēs.

Reklāma
Reklāma

Trešdienas saimnieks ir Merkurs. Tā ir diena, kad laulībā jādodas brīvību mīlošiem, radošiem un attiecībās vienlīdzīgiem cilvēkiem. Patriarhāta cienītāji šādu savienību ilgi neizturēs. Laulību stiprina gaisīga vieglprātība (bez viltus un meliem), kad pāris sevi nepiekaļ pie virtuves plīts.

Ja jaunais pāris vēlas izveidot ģimeni, radīt bērnus un dzīvot četrās sienās, ceturtdiena nav piemērotākā diena, kad doties laulībā. Dienas pārvaldniekam Jupiteram patīk sociāli aktīvi cilvēki, kuri izvirza augstus mērķus, mīl gozēties sabiedrībā. Tiem, kuri noslēguši laulību šajā dienā, jābalsta laulātā drauga radošie, karjeras un izglītības ceļi.

Romantiķiem, jutekliskas, iejūtīgas un maigas attiecības mīlošiem iesaku piektdienu, kad savu mīlas spēku izrāda Venēra. Attiecību nostiprināšanai der no jauna atzīties mīlā katru dienu, dāvināt skaistus nieciņus un sveču gaismā atzīmēt savu Valentīndienu.

Laulājoties sestdienā, esat gatavi sevi veltīt uzticīgai kalpošanai ģimenei. Saturns paģēr uzticību, atteikšanos no daudz kā mīļoto labā, stabilitāti un ilglaicību, lai ko tas prasītu. Stipriniet savu laulību ar uzticību un vēlmi par katru cenu saglabāt laulību.

Tos, kas altāra priekšā stājas svētdienā, var no sirds apsveikt. Saule viņiem dāvās prieku, radošu pacēlumu, krāšņu dzīvi. Attiecību uzlabošanai iesaku rīkot vairāk viesību un biežāk ar mīļoto runāt par nākotni.

 

Kāzas 2014.

Piedāvāju šogad Saules un Mēness ciklā vēlīgākos kāzu datumus. Jāņem vērā, ka katram pārim būs svarīgas ir arī stundas un pat minūtes. 

Janvāris: labvēlīgu datumu nav

Februāris: 5., 10., 13., 23. 

Marts: 5., 10., 11., 13., 18., 22.

Aprīlis: labvēlīgu datumu nav 

Maijs: 19.

Jūnijs: 12., 18., 28.

Jūlijs: 10., 14., 22.

Augusts: 6., 12.

Septembris: 6., 8., 25.

Oktobris: 27.

Novembris: 6., 19.

Decembris: 9., 16., 27., 30., 31.

 

Faktiski visa gada pirmā puse ir sarežģīta un pilna ar „zemūdens akmeņiem”. 

Laulībām neieteicams laika periods (ar ļoti retiem izņēmumiem): 

Līdz 31.01. (Veneras cilpas)

1.03. – 20.05. (sarežģīts laiks dēļ Marsa un Saturna cilpas)

13.04. – 30.04. (starpaptumsumu periods)

6.10. – 26.10. (starpaptumsumu periods)

 

Informācijai

Astrologi.lv izstrādājis un jau 6 gadu piedāvā arī īpaši smalku Kāzu kalendāru:

http://www.astrologi.lv/meness_kalendars/kalendari/smukuma_kazu/

 

Labākā laika izvēle konkrētam pārim ir nopietns un atbildīgs astrologa darbs. Tas taču ir normāli, ja pa visu gadu labi ja atrastos pāris tieši šim pārim domātu datumu!

 

Kāzu konsultants: http://astrologi.lv/kb/konsultacijas/klatiene/241/attiecibu-konsultants/

Attiecību sadaļa astrologi.lv. http://www.astrologi.lv/sakums/attiecibas-saderiba/laika_izvele/