Jaunie kartupeļi ar biezpiena cepurīti

 06. augusts 2009 20:00 Recepte  skatījumi: 3701



Foto: Inese Stuģe


Jaunos kartupeļus ļoti rūpīgi nomazgājam un pārgriežam gareniski uz pusēm. Nogriezto pusīti nobārsta ar garšvielām (ļoti labi noder Santa Marija garšviela kartupeļiem). Tālāk kartupeļus kārtojam uz cepešpannas nedaudz apslakām ar eļļu un liekam cepties 220 grādos kādas 25 - 30 min. Tas atkarīgs no kartupeļu lieluma.
Gatavos kartupeļos iegriež un nedaudz uzspiežot atver, kur ieliek sataisīto biezpienu ar dillēm.
Pasniedz ar siļķes gabaliņiem vai bekona šķēlītēm.
       Lai labi garšo :)

Sastāvdaļas

1. Biezpiens
200 gr
2. Garšvielas
3. Jaunie kartupeļi
4 gab
4. Dilles


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk