Cukini smailīte

 28. jūlijs 2009 20:00 Recepte  skatījumi: 11998



Foto: Inese Stuģe


Ņemam nelielu cukīnī un nedaudz izgriežam mīkstumu, lai būtu kur ielikt pildījumu. Izgriezto mīkstumu sagriežam nelielos gabaliņos, ko liekam uz karstas pannas kopā ar malto gaļu, sagrieztiem tomātiem un baziliku. Visu apcepam. Pirms piepildām cukīnī ierīvējam ar garšvielām. Sapildītās smailītes liekam cepeškrāsnī, vai cepam uz pannas, īsi pirms beigām pārkaisam ar sieru.
             Lai labi garšo :)

Sastāvdaļas

1. Garšvielas pēc gaumes un garšas
2. Tomāti
2 gab.
3. Maltā gaļa
2 ēd. kar.
4. Neliels cukini
1 gab.
5. Baziliks


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk