Vistiņa jāņogu marinādē - recepte

 06. jūlijs 2015 9:00 Recepte  skatījumi: 9805

Vista skābo ogu marinādē garšos svaigi un neierasti. Sākas jāņogu laiks. Pamēģini! 



Foto: Shutterstock.com


Sadala vistu nelielos gabaliņos, liek traukā, pievieno ripiņās sagrieztus sīpolus, garšvielas, jāņogas (tās pirms pievienošanas samīca ar stampu). Pēc tam visu kārtīgi ar rokām samaisa un saspaida. Droši var pagaršot marinādi, kas uz rokām, ja garša apmierina (patīkami skāba un sāļa), tad liek slogu. Pēc 1 stundas droši var cept, bet ja cepsi otrā dienā - garša fantastiska!

 

Gatavošanas laiks: marinēšanai vismaz 1 stunda.

 

 

Iesūtījusi: Līga Mūrniece,Grilēšanas recepšu konkursadalībniece

Sastāvdaļas

1. Vegeta
pēc garšas
2. Sīpoli
3 gab
3. Jāņogas
1 kg
4. Santamarijas gars.saslikam
5. Vista


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk