Marinēti vistu spārniņi

 05. maijs 2016 23:00 Recepte  skatījumi: 14911

Lieliska recepte marinētu vistas spārniņu pagatavošanai. 



Foto: Shutterstock.com

Gardums!


Vistu spārniņus nomazgā. Liek traukā, klāt liek sagrieztus ķiplokus, izspiež cirtonu sulu un piejauc pārējās garšvielas. Visu sajauc, ieliek aukstumā uz pāris stundām.

Cep uz grila. Labi garšo ar rīsiem!

Labu apetīti!

 

Iesūtījusi: Ērika Sviķe 

Sastāvdaļas

1. Rozmarīns
1/2 tējkar.
2. Vistas spārniņi
2 kg
3. Citrons
2 gab
4. Ollīveļļa
2 ēdamkar.
5. Santa maria broilera garšv.
1/2 tējkar.
6. Santa maria gaļas kop.garšv.
1/2 tējkar.
7. Sāls
2 ēdamkar.
8. Ķiploki
2 gab


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk