Vokpannā cepts cūkgaļas sautējums

 13. jūlijs 2017 6:00 Recepte  skatījumi: 6915




 

Makaronus izvāra. Fileju sagriež sloksnītēs. Burkānus un pastinaku nomizo. Sagriež smalkās sloksnītēs. Puravu rūpīgi noskalo un sagriež sloksnītēs. Vokpannā vai lielā parastajā pannā uzkarsētā eļļā nedaudz apcep gaļu. Palaikam apmaisa. Pievieno dārzeņus. Dažas minūtes visu cep. Pielej sojas mērci un vīnu. Uzkaisa baziliku, timiānu vai oregano, sāli un piparus. Ēdienu dažas minūtes sautē. Makaronus notecina. Iemaisa sautējumā vai pasniedz atsevišķi. Sautējumu pasniedz ar gurķu šķēlītēm, galviņsalātiem un redīsiem.

Sastāvdaļas

1. Timiāns vai oregano
1/2 tējk.
2. Sojas mērce
2 ēd.k.
3. Saldēti zirņi
200 g
4. Puravs
1 gab
5. Eļļa
2 ēd.k.
6. Mazs pastinaks
1 gab
7. Burkāni
1 -2 gab
8. Cūkas fileja
200 g
9. Gliemežvāku makaroni
300 g
10. Sāls
1/2 - 1 tējk.
11. Baziliks
1 tējk.
12. Melnie pipari
1/4 tējk.
13. Baltvīns
50 g


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk