Ķirbju piena zupa

 23. marts 2009 20:00 Recepte  skatījumi: 12664



Ķirbjus notīra, smalki sagriež vai sarīvē skaidās, liek katlā, pārlej verdošu ūdeni, katlam uzliek vāku un karsē, līdz ķirbji mīksi, pajukuši. Mannu smalkā strūkliņā ber zupā un maisot karsē, līdz manna uzbriedusi, tad zupai pievieno pienu, sāli, cukuru. Uzvāra. Pirms pasniegšanas zupu var pārkaisīt ar cukura un kanēļa maisījumu vai ar izkarsētiem, sasmalcinātiem riekstiem, ķirbju sēkliņām.

Sastāvdaļas

1. Sāls
2. Manna
2 ēd. karotes
3. Piens
1 l
4. Ūdens
1/2 l
5. Ķirbji
1 kg
6. Cukurs
1 ēd. karote
7. Vaniļa


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk