Veģetārā pica - ar biezpienu, burkāniem un skābētu gurķi

 20. marts 2009 7:00 Recepte  skatījumi: 2900

Sātīga un garda pica bez gaļas.



Foto: Shutterstock.com

Picai var izmantot nevis sieru, bet biezpienu.


 

Sakapāju margarīnu ar biezpienu un miltiem, kam pievienota šķipsniņa sāls. Pēc vajadzības pieleju pāris ēdamkarotes ūdens. Mīklu izturu vēsuma 30 minūtes, tad izveltnēju uz pannas un maliņas uzloku uz augšu. Pildījumam ņemu apmēram 2 glāzes novārītu, skaidiņas sarīvētu burkānu, smalki sagrieztus skābētos gurķus, ja ir — arī sasmalcinātu papriku. Visu samaisu, lieku uz mīklas, pārleju ar olu, kas sajaukta ar krējumu un sāli. Lieku cepeškrāsnī, un pēc pusstundas liela un garšīga pica gatava.

 

Avots: Helmas klubiņa pavārgrāmata, R.: Jumava, 2008

Sastāvdaļas

1. Burkāni
2. Paprika
3. Milti
200 gr
4. Margarīns
200 gr
5. Biezpiens
200 gr
6. Skābēti gurķi
7. Ola, krējums, sāls


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk