Siltie kartupeļu un sīpolu salāti

 26. februāris 2009 18:00 Recepte  skatījumi: 1599



 

Notīrītus kartupeļus sagriež gabaliņos un kopā ar notīrītiem, ripās sagrieztiem sīpoliem un lauru lapu mazsālītā ūdenī izvāra, nokāš, nosusina, vēl siltus pārlej ar eļļas un etiķa maisījumu, pārkaisa ar sakapātiem lokiem.

 

A.Kļaviņa. 444 kartupeļu ēdieni. Izdevniecība Avots, 1986.

Sastāvdaļas

1. Etiķis
2. Eļļa
3 ēd. karotes
3. Lauru lapa
1 gab
4. Sīpoli
2 gab
5. Kartupeļi
3 gab
6. Sāls
7. Cukurs
8. Lociņi


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk