Tītara gaļas kotletes

 09. februāris 2015 12:35 Recepte  skatījumi: 11860

Atkal trūkst idejas, ko celt galdā vakariņās? Cep tītara kotletes!



Foto: Shutterstock.com

Tītara kotletes būs patīkama pārmaiņa ģimenes ēdienkartē.


 

Tītara krūts gabalu sadala gabaliņos, izdauza ar āmuru, izveido, pārkaisa ar sāli, apviļā olā un rīvmaizē, cep vārošos taukos tumši dzeltenas. Pasniedz ar kartupeļu biezputru.

 

Avots: Marija Leiše. Kā sarīkot viesības un ko celt galdā. Izdevniecība Zinātne, 1995. (Oriģinālizdevums 1936)

Sastāvdaļas

1. Rīvmaize
2. Ola
3. Sāls
4. Tītara krūts gabals


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk