Aprikožu rīsi

 16. februāris 2009 21:30 Recepte  skatījumi: 1478



Rīsus izvāra ūdenī pusmīkstus, pielej pienu un turpina vārīšanu, līdz rīsi gatavi. Aprikozes mērcē 1 gl. ūdens 5 stundas, tad pieliek 100 g cukura un sutina gatavas, atdzesē. Olas sakuļ ar 100 g cukura, pieliek izsutinātiem rīsiem, saliek formā kārtām ar aprikozēm, pirmā un pēdējā kārtā liekot rīsus, cep 30—40 minūtes.

 

Marija Leiše. Kā sarīkot viesības un ko celt galdā. Izdevniecība Zinātne, 1995. (Oriģinālizdevums 1936)

Sastāvdaļas

1. Žāvētas aprikozes
200 gr
2. Olas
1 līdz 2 gab
3. Ūdens
1 glāze
4. Piens
1/2 l
5. Rīsi
1 glāze
6. Cukurs
200 gr


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk