Medus rieksti

 07. decembris 2009 23:45 Recepte  skatījumi: 3369



Medu uzvāra ar cukuru, ūdeni un krējumu, pieliek garšvielas (kanēlis, no puscitrona vai pusapelsīna norīvēta miziņa, pa naža galam kardamona, krustnagliņu un balto piparu), miltus, spirtu, cepamo pulveri. Labi samīca, izveido nelielas bumbiņas un cep mērenā siltumā apm. 10 - 15 minūtes.

 

Recepte no grāmatas: Ēdieni no iekšzemes produktiem/Latvijas Lauksaimniecības kamera. – Rīga: Līdums, 1992  (Oriģinālizdevums 1937)

Sastāvdaļas

1. Medus
400 g
2. Cukurs
200 g
3. Salds krējums
1/2 gl
4. Spirts
1/4 gl
5. Milti
750 g
6. Garšvielas
7. Cepamais pulveris
1 tējk.
8. Ūdens
2 ēd.k.


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk