Laša zupa ar dārzeņiem

 26. jūnijs 2016 10:25 Recepte  skatījumi: 15159



Foto: Shutterstock.com


4 porcijas

No zivs asakām, lauru lapām, pipariem un sāls izvāra buljonu. Vārīšanas beigās pievieno no 1 apelsīna un 1 citrona spiestu sulu. Izkāš buljonu. Smalki sarīvētus burkānus un smalki sakapātus sīpolus apcep nelielā daudzumā eļļas. Pievieno buljonam, uzvāra, pievieno rīsus. Vāra 5 minūtes. Tad pievieno brokoļus, ziedkāpostus un vidējos kubiņos sagrieztu laša fileju. Kad lasis gatavs, vārīšanas beigās pievieno daiviņās sagrieztu tomātu. Pasniedz ar krējumu un svaigiem zaļumiem, var pievienot arī ķiplociņu.

Sastāvdaļas

1. Laša fileja
250 g
2. Svaigi spiesta apelsīna sula
3. Svaigi spiesta citrona sula
4. Rīsi
100 g
5. Ziedkāposti (var saldētus)
250 g
6. Liels tomāts
7. Vidēja lieluma sīpols
8. Vidēja lieluma burkāns
9. Laša galvas vai asakas
500 g
10. Eļļa, sāls, pipari, lauru lapas


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk