Zirneklīši

 23. oktobris 2009 22:00 Recepte  skatījumi: 2508



Foto no Dansukker arhīva


Pavirši sajauc cepamos taukus un pūdercukuru ar šokolādes garšu. Pievieno auzu pārslas un kafiju. Izveido apaļas bumbiņas, kuras izvārta kokosrieksta skaidiņās. Izveido arī mazākas bumbiņas, kuras kā galvu uzliek uz bumbiņām ar kokosriekstu skaidiņām. Sajauc pāris ēd. kar. pūdercukura ar zemeņu garšu ar nedaudz ūdens un uzpilina mazajām bumbiņām - kā acis uz galvas. Sagriež lakricas nūjiņas gabalos un pievieno kā zirnekļa kājas.

Sastāvdaļas

1. Sviests vai margarīns
100 g
2. Dansukker pūdercukurs ar šokolādes garšu
150 g
3. Auzu pārslas
300 ml
4. Stipra, auksta kafija
2 - 3 ēd.kar.
5. Rotājumam: kokosrieksta skaidiņas
6. Lakricas nūjiņas
7. Dansukker pūdercukurs ar zemeņu garšu


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk