Divas jaunas latviešu Ziemassvētku filmas, ko noskatīties skolēnu brīvlaikā

Skolēnu brīvlaiks rit pilnā sparā! Vai zināji, ka šogad kino iespējams redzēt divas jaunas Latvijā radītas filmas bērniem par Ziemassvētkiem?
Arī filmas apmeklējums ir lieliska iespēja pabūt ģimenei kopā.

FOTO: Publicitātes foto

Arī filmas apmeklējums ir lieliska iespēja pabūt ģimenei kopā.

Circenīša Ziemassvētki

Režisors: Aigars Grauba

Lomās: Jēkabs Reinis, Inga Tropa, Kaspars Kārkliņš, Jānis Vimba, Bille Siliņa, Vilhelms Auders, Marija Grauba, Havjers Garsija, Samira Adgezalova, Rihards Lepers, Meinards Liepiņš.

 

“Circenīša Ziemassvētki” ir jautra Ziemassvētku piedzīvojumu filma visai ģimenei. Policista Ervīna Dambja ģimene sliktā noskaņojumā ierodas savā lauku mājā un sastop Ziemassvētku vecīti. Mazā Marta un brālītis Toms viņu iesaista savas ģimenes glābšanas plānā. Vecāki sāk gatavoties svētkiem, nemaz nenojauzdami, ka sastaptais Ziemassvētku vecītis ir no cietuma izbēgušais Bruno Circenis.

 

Reklāma
Reklāma

 

Ziemassvētki džungļos

Režisors: Jaak Kilmi

Lomās: Rebeka Šuksta, Braidens Pablo Eskobars, Māris Olte, Inga Alsiņa-Lasmane, Elizabete Liepa.

Ziemassvētki džungļos stāsta par desmitgadīgo Paulu, kuras ģimene pārcēlusies uz eksotisku valsti, jo tēvs ir ģeologs un strādā zelta raktuvēs. Paula ilgojas pēc Ziemassvētkiem, taču ko darīt, ja nav ziemas? Izrādās, Paulas jaunais draugs Ahims ir dzirdējis, ka arī džungļu biezoknī sastopams Ziemassvētku šamanis. Plāns ir rokā! Tomēr bērni nenojauš, cik bīstami un aizraujoši piedzīvojumi viņus sagaida ceļā: pazemes alas, džungļu gari, kanibāli, neparasti dzīvnieki un daudz kas cits!

Saistītie raksti