Radīts Latvijā pirmais bioloģiskais saldējums “Tutas lietas”. Cik tas maksās un kur varēs nopirkt?

SIA “Tērvete food” komanda 2022. gadā ir rūpīgi strādājusi pie zīmola “Druvas saldējums” attīstības un vairāku jaunu produktu līniju izveides. Gada nogalē uzņēmums ir gandarīts saņemt sertifikāciju bioloģisku saldējumu ražošanai un lepojas ieviest tirgū pirmos bioloģiskos saldējumus bērniem sadarbībā ar Latvijā plaši zināmo un iemīļoto bērnu seriālu “Tutas lietas”.
Jauns gardums bērniem!

FOTO: Publicitātes foto

Jauns gardums bērniem!

Ņemot vērā tendenci iegādāties ne tikai gardus, bet arī pēc iespējas dabīgus un tīrus produktus,  kā arī, domājot par ietekmi uz vidi, “Druvas saldējums” produktu klāsts papildināts ar diviem bioloģiskiem produktiem pašiem mazākajiem klientiem, piedāvājot klasisko vaniļas un šokolādes Tutas saldējumu.

 

Kā Mammamuntetiem.lv pastāstīja AS “Agrolats Holding”

Mārketinga un komunikācijas nodaļas vadītāja Ieva Vāvule, 

viena saldējuma standarta cena 

būs 1,69 eiro. 

Šobrīd tas jau ir pieejams Rimi un Maxima veikalu tīklos. Vienā iepakojumā ir 65 g jeb 120ml saldējuma.

 

“Bioloģiskā saldējuma tirgus pēdējo desmit gadu laikā pasaulē ir strauji pieaudzis, tāpēc, domājot par saldējumu pašiem mazākajiem, pieņēmām lēmumu radīt tieši bioloģiskās izcelsmes produktus, lai nodrošinātu dabiskāko pieeju,” stāsta SIA “Tērvete food” valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Muižnieks. “Ļoti priecājamies par sadarbību ar “Tutas lietām” produktu radīšanā un esam pārliecināti, ka mūsu kopējās vērtības sniegs lielisku rezultātu.”

Reklāma
Reklāma

 

Neatkarīgā producenta “Ausma” vadītāja un “Tutas lietu” radītāja Marta Selecka atzīst: “Sadarbībā ar citiem Latvijas ražotājiem jau ieviesti garšīgi produkti, un saldējums bija loģisks nākamais solis. Man prieks, ka turpinām radīt un attīstīt ne tikai kvalitatīvu ekrānsaturu bērniem, bet augt arī citās produktu kategorijās. Mums ir nozīmīgi bērniem sniegt izglītojošus, priekpilnus un garšīgus brīžus!”

 

Bioloģiskais saldējums bērniem radīts, izvēloties iepakojumu, kurš paredzēts gan garduma baudīšanai uzreiz, jo iepakojumā ir pievienota karotīte, gan mājās. Lai saldējuma baudīšanu padarītu par piedzīvojumu, iepakojums iekļauj uzdevumu bēniem – risināmu labirintu vai punktu savienošanas spēli. Bioloģiskais Tutas saldējums tiek ražots, izmantojot bioloģiskas izcelsmes sastāvdaļas un īpaši pārdomātas pārtikas ražošanas un uzglabāšanas metodes. Galvenās produktu sastāvdaļas ir bioloģisks piens un saldais krējums, kā arī produktos izmantotas dabīgas piedevas, kas gan ir ierasta prakse, jo uzņēmums arī konvencionālajiem produktiem izvēlas maksimāli dabīgas izejvielas. Līdz šim Latvijā nebija pieejams tieši bioloģiskas izcelsmes saldējums bērniem, un “Tērvete food” saskatīja iespēju bioloģiskos produktus iekļaut savā sortimentā. 

Saldējums jau pieejams lielākajās lielveikalu ķēdēs Latvijā.

Saistītie raksti