Siers māmiņām un bērniem no “Siera Karaļi” - tagad pieejams attālināti ar bezmaksas piegādi

Siers ir svarīga sastāvdaļa bērna uzturā. Tas nodrošina mazuļa organismu ar barības vielām, olbaltumvielām un paplašina bērna garšu paleti. Bet mazajiem gardēžiem sieru jāpiemeklē atbildīgi.
Lai gan pastāv vairāki desmiti siera veidu, tomēr ne katrs būs piemērots bērnam

FOTO: Publicitātes foto

Lai gan pastāv vairāki desmiti siera veidu, tomēr ne katrs būs piemērots bērnam

Tagad dabīgos sierus bērniem un māmiņām “Siera Karaļi” veikalā ir iespējams iegādāties attālināti ar bezmaksas piegādi.

 

Siers ir paņēmis un uzkrājis labāko no piena. Pediatri iesaka iepazīstināt bērnu ar šo produktu jau pirms viena gada vecuma.

Tomēr ir būtiski pārbaudīt siera sastāvu un izvēlēties uzticamus ražotājus. “Siera Karaļi” piedāvā dabīgos sierus no īsta piena, kurus uz Latviju atved no Nīderlandes, Šveices un Itālijas. Tā sastāvā – tikai piens un fermenti, bez krāsvielām un konservantiem.

Siers satur apmēram 10 reizes vairāk kalcija nekā piens. Tajā ir arī A, B, D, PP un E vitamīni, fosfors, minerālvielas un viegli pārstrādājamas olbaltumvielas. Tāpēc dabīgie sieri vērtīgo īpašību dēļ ir nenovērtējami augošajam organismam.

 

Kādu sieru izvēlēties bērnam?

 

Lai gan pastāv vairāki desmiti siera veidu, tomēr ne katrs būs piemērots bērnam - mazuli iesaka iepazīstināt ar cietiem vai puscietajiem sieriem ar zemu tauku saturu. Sieri ar pelējumu, asajām garšvielām un kūpinātie  - tos atstājiet pieaugušajiem.

Lai vecākiem būtu vieglāk izvēlēties, mēs esam piemeklējuši 3 sierus, kurus droši var piedāvāt bērnam:

 

  1. Mocarella - lielisks kalcija un viegli pārstrādājamo olbaltumvielu avots. Siers ar minimālu sāls daudzumu un zemu tauku saturu. Kā radīts bērna uzturam jau no 10 mēnešu vecuma. “Siera Karaļi” veikaliņā ir iespējams iegādāties maigo itāļu mocarellu no dabīgā piena. Tai ir īss uzglabāšanas termiņš - tāpēc  varat būt droši par produkta dabīgo sastāvu.
  2. Kazas siers Arina Light - ātri pārstrādājas organismā un neizraisa alerģiskas reakcijas. Piemērots pat cilvēkiem ar laktozes nepanesību. Kas īpaši svarīgi mazuļa uzturam - Arina Light sieram ir samazināts tauku saturs. Starp citu, specifiskā smarža, kuras dēļ daudziem nepatīk kazas siers, ir raksturīga tikai zemas kvalitātes produktiem. “Siera Karaļi” sieriem šāda smarža nepiemīt.
  3. Parmigiano Reggiano - tieši ar parmezānu pediatri iesaka mazuli sākt iepazīstināt ar cietajiem sieriem - tajā ir vislielākais kalcija, vitamīnu un fosfora saturs. To ērti sarīvēt un pārkaisīt bērna putriņai, kartupeļu biezenim vai omletei. “Siera Karaļi” veikalā ir iespējams iegādāties Parmigiano Reggiano ar izcilu sastāvu tieši no Nīderlandes.

 

 

Siera Karaļi” - siera veikaliņš visai ģimenei

 

Siers ir neaizstājams arī jauno māmiņu veselībai un resursu atjaunošanai. “Siera Karaļi” veikaliņā ir iespējams piemeklēt dabīgos sierus visai ģimenei – piedāvājumā ir varianti katrai dienai, sieri ar pelējumu  un bezlaktozes sieri. Veikalā var pasūtīt svaigāko itāļu fermeru produktus - maigo burratu, klasisko mocarellu vai no bifeļu piena, prošuto, salami. Tagad dabīgos sierus bērniem un māmiņām “Siera Karaļi” veikalā ir iespējams iegādāties attālināti ar bezmaksas piegādi.

 

Izvēlēties jums palīdzēs siera someljē - tie ir eksperti, kuri zina par sieriem visu un atceras pat smalkākās garšas nianses ikvienam siera veidam. Veicot pasūtījumu mājaslapā, jūs varēsiet saņemt siera someljē konsultāciju mesendžerī vai piezvanot pa telefonu.

Daži klikšķi, lai ērti izveidotu “Siera Karaļi” pasūtījumu tiešsaistē. Pasūtījumiem virs 50 EUR – bezmaksas piegāde pa Latviju. Sieri tiek iepakoti vakuumā, lai uzturētu tos svaigus līdz pat 5 nedēļām.

Pasūtījumus var noformēt mājaslapā: https://sierakarali.lv/lv/

Ja vēlaties nodegustēt sieru, apciemojiet kādu no siera veikaliem Rīgā: 

  • tirdzniecības centrā SĀGA
  • Centrāltirgū, Sakņu paviljonā
  • Jūrmalā “Siera Karaļi” veikals atrodas Līgo Bazārā

Siers –  tā nav tikai bauda garšas kārpiņām un ieguvums veselībai, tā ir daļa no siera kultūras ar īpašām tradīcijām un vēsturi.  “Siera Karaļi”  iepazīstinās jūs un jūsu bērnus ar šo aromātisko un neticami gardo pasauli.