Tiks uzsākta jauna tiešsaistes notikumu sērija – "Distancētu sarunu seriāls"

Tiks uzsākta jauna tiešsaistes notikumu sērija – “Distancētu sarunu seriāls” No 9. aprīļa reizi nedēļā Latvijā tiks piedāvāta jauna interneta tiešsaistes notikumu sērija – “Distancētu sarunu seriāls”. To vadīs pieredzējušais moderators Mārtiņš Daugulis un tajā dažādu jomu speciālisti bez maksas dalīsies zināšanās un dos padomus visplašākajai auditorijai, bet savus pieredzes stāstus pastāstīs cilvēki, kuri reiz jau saskārušies ar līdzīgiem izaicinājumiem. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Jaunais sarunu seriāls būs skatāms pasākumu mārketinga aģentūras “SponsorKing” lapā interneta vietnē “Facebook”.


“Distancētu sarunu seriāls” būs aptuveni stundu ilgs ikceturtdienas tiešsaistes notikums ar diskusijas un auditorijas iesaistes elementiem. Katrreiz tiks runāts par kādu konkrētu emocionālās veselības tēmu, saistot to ar šā brīža situāciju Latvijā: izolāciju un fizisku distancēšanos, ikdienas rutīnas izmaiņām, attālinātā mācību procesa ietekmi uz ģimenes psihoemocionālo vidi u.c.

Skatītājiem būs iespēja uzdot jautājumus gan iepriekš tos iesūtot konkrētā notikuma lapā vietnē “Facebook”, gan turpat tiešsaistes laikā, kā arī sarunāt attālinātu bezmaksas konsultāciju ar kādu no speciālistiem interneta komunikācijas aplikācijas “Zoom” sarunu istabā uzreiz pēc publiskās diskusijas.

Pirmajai sērijai dots nosaukums “Vecāku sapulce” un tās tēma būs “Kā saglabāt veselo saprātu jaunās attālinātās izglītības situācijā?”. Gan klātienē, gan ar videozvana palīdzību piedalīsies eksperti:

Pusaudžu resursu centra vadītājs, bērnu psihoterapijas speciālists  Nils Konstantinovs, Korporatīvās ilgtspējas un atbildības institūta vadītāja Dace Helmane 
Laurenču sākumskolas direktors, Rīgas Stradiņa universitātes docētājs Kristaps Zaļais.


Jaunā tiešsaistes notikumu sērija “Distancētu sarunu seriāls” radīta, jo viens cilvēks nav cīnītājs, un pandēmijas laikā šī atziņa iegūst dubultu spēku. Katram vajag atbalstu un plecu, sapratni un mierinājumu, ne tikai pamācības un ieteikumus lasīt klasiķus, dzert bērzu sulas, necelt paniku un mazāk “cepties”.

“Pulcēšanās aizlieguma apstākļos aģentūras ikdienas darbi ir praktiski apstājušies,” saka aģentūras “SponsorKing” vadītāja Ļena Ferstere: “Taču izjūtam atbildību katrs par savu un tuvāko cilvēku emocionālo veselību ārkārtas situācijas laikā, tādēļ, izmantojot mūsu pasākumu organizēšanas prasmes, esam radījuši jaunu bezpeļņas sociālās atbildības projektu. Tajā ar bezmaksas, bet kvalitatīvu saturu vēlamies paši sev un ikvienam, ko spēsim uzrunāt, sniegt cerību, atgādināt par cilvēcību un motivēt jauniem sākumiem”.

“Distancētu sarunu seriāla” pirmā sērija “Vecāku sapulce” aicinu ikvienu pievienoties 9. aprīlī pulksten 18.00 interneta adresē ej.uz/distancetassarunas.

Tiešsaistes notikumu sēriju “Distancētu sarunu seriāls” atbalsta Eiropas Savienības māja un Eiropas Komisijas pārstāvniecība Latvijā. Sērijas tiešraides demonstrēs arī interneta portāli mammamuntetiem.lv un tvnet.lv.


Noderīgas saites:
Notikuma “Distancētu sarunu seriāls” pirmās sērijas “Vecāku sapulce” lapa “Facebook”
Pasākumu mārketinga aģentūras “SponsorKing” lapa “Facebook”.

 

Reklāma
Reklāma