"DeoDry" – dabas dots svaigums

The Body Shop jaunie dezodoranti DeoDry nodrošina ilgstošu svaigumu ar dabas izejvielu palīdzību. Iedarbības pamatā ir unikāls uzsūktspējīgs vulkāniskais minerāls perlīts (pazīstams arī ar nosaukumu mineralīts) un dabīgas mandarīna un eikalipta ēteriskās eļļas.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Šīs kombinācijas rezultātā tiek panākta 24 stundu aizsardzība pret sviedru aromātu. DeoDry izstrādājumi nesatur alumīnija sāļus, mākslīgās krāsvielas, konservantus, piemēram, parabēnus.
DeoDry dezodoranti nožūst vienā acumirklī, neatstājot traupus uz apģērba. Izstrādājumi ir saudzīgi ādai, un to sastāvā ir arī ādu kopjošā un nomierinošā godīgās tirdziniecības ceļā iegūtā alveja.
DeoDry dezodorantu klāstā ir trīs svaigas smaržas: moži citrusainā Cool & Zesty, maigi puķainā Fresh & Floral, kā arī jūras spirgtumu dvesmojošā Chilled & Breezy, kas piemērota arī vīriešiem.

Reklāma
Reklāma


DeoDry ir arī par apkārtējo vidi domājoša patērētāja izvēle, jo visiem DeoDry rullīša dezodorantiem ir pieejams uzpildes flakons.
Izstrādājumi un cenas:
DeoDry Cool & Zesty rullītis 4.40 lati / 50 ml, zīmulis 4.40 lati / 55 g
DeoDry Fresh & Floral rullītis 4.40 lati / 50 ml, zīmulis 4.40 lati / 55 g
DeoDry Chilled & Breezy rullītis 4.40 lati / 50 ml, zīmulis 4.40 lati/ 55 g
Rullīša uzpildes flakons 3.50 lati / 50 ml


Produktus var iegādāties Latvijā The Body Shop veikalos tirdzniecības centros Alfa, Mols, Spice, Domina, Origo un Galerija Centrs, kā arī Liepājā tirdzniecības centrā Kurzeme.