Mīļdāvanas bēbītim – idejas no pieredzes

Auklējot savu trešo atvasi un pārskatot, kas jauns ienācis bērnu rotaļlietu un mantu tirgū, esmu patīkami pārsteigta par Latvijā radītajiem smukumiem.  

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Dāvana raudzībās mazulim

1. Tamborēts tārpiņš. Tas ir tiiik foršs! Ar lielo meitu mums ir doma šādus tārpiņus tagad saradīt pašām, tomēr pie pirmā tikām veikalā Muki.lv. Mazākie tārpiņi, manuprāt, tiešām ir labākā pirmā rotaļlieta, kādu vien esmu redzējusi – izmēros perfekti iegulst mazajā plaukstiņā, krāsas kārdinošas, taustei patīkams, jo tamborēts un kustīgs, turklāt ar kādu zvārgulīti iekšā. Vislabāk manai Sārai patīk savu tārpiņu iestūkāt mutē:)

Ja plānots iet raudzībās, šī tiešām ir vērtīgāka dāvana par jebkuru mirdzošu, uz baterijām rūcošu un dūcošu plastmasas brīnumu par bargu naudu (tārpiņš maksā ap 5 Eur, ja gatavo pats, noteikti sanāks lētāk un mīļāk).

 

Mazo latvju pirmie vārdi, pirmā grāmata bērnam2. Grāmata mazulim. Varbūt jau esi dzirdējis par šo mazuļa roķelēm (un arī zobiņiem!) tik ļoti piemēroto grāmatiņu “Mazo latvju pirmie vārdi”. Idejiski ko līdzīgu – mazuļa pirmo grāmatiņu, faktiski graužamgrāmatiņu - pirms 9 gadiem biju sagādājusi savam pirmajam bērnam, bet... ej nu mazam paskaidro, kas ir antilope! Latviešu versijā ir skaista, pārdomāta un vērtīga – kvalitatīvas bildes, skaistas, saprotamas ilustrācijas un mazi, asprātīgi skaitāmpantiņi. Patīk gan pavisam mazajam, gan arī jau lielākajiem ģimenes bērniem - lielā meita, kura šobrīd trenē savu lasītprasmi, mīļu prātu lasa labskanīgos dzejolīšus, kas nu jau zināmi no galvas. Sirsnīgs paldies grāmatas autoriem Agnesei Vanagai, Ģirtam Raģelim un Ievai Pauliņai. Vairāk uzzini Facebook.com/mazolatvjupirmievardi

 

Foto albums bērnam ar gravējumu3.Pirmais bilžu albums. Paldies Cimpa Rimpa par greznajiem foto albumiem! Vienkārši un vienlaikus tik grezni koka vāki ar gravējumu vai fotorāmīti, lai uzreiz skaidrs, kurš varonis ir albuma īpašnieks. Mani bērni, saņemot šādus albumus dāvanā, bija nudien lepni!

 

Priecāšos, ja dalīsities arī ar saviem atradumiem!

Reklāma
Reklāma

 

 

 

Autore: Inga Akmentiņa-Smildziņa, Mammamuntetiem.lv un Amigo iniciatīvas laimīgām ģimenēm vadītāja