Makaronu - laša sautējums. Raibo garšu recepte

Ko tik nevar pagatavot no šiem vienkāršajiem, šķiet, pat parastajiem makaroniem! Nobaudi šo lielisko garšu varavīksni!

Izskatam arī ir nozīme, vaine?

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Izskatam arī ir nozīme, vaine?

Sastāvdaļas:

1 porcijai:

  • 300g makaronu
  • 2 biezas laša šķēles
  • 8 ķiršu tomātiņi
  • citronpipari
  • pētersīļi
  • baziliks

Gatavošana:

  • Sālsūdenī izvāra makaronus.
  • Lasi atdala no ādas un sagriež palielos kubiņos.
  • Tos apcep pannā, pārkaisot citronpiparus.
  • Ķiršu tomātiņus pārgriež uz pusēm un viegli apcep.
  • Pētersīļus un baziliku viegli sasmalcina.
  • Tomātus un lasi ber klāt izvārītajiem makaroniem, viegli apmaisa un nedaudz pasautē.
  • Porciju liek traukā, pārkaisa ar sasmalcinātajiem zaļumiem un pasniedz.
Reklāma
Reklāma

Recepte: Agita Gabrāne

 

Sastāvdaļas