Mammamuntetiem.lv atzīts kā 7. ietekmīgākais zīmols Latvijā. Mēs priecīgi!

Katru mēnesi aģentūra “DDB consulting” mēra un vērtē Latvijā ietekmīgākos zīmolus. Maijā mēs, mammamuntetiem.lv, esam novērtēti kā 7.ietekmīgākais zīmols sociālajos tīklos.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Tāpēc ikvienam mammamuntetiem.lv lasītājam sakām lielo paldies, ka esat izvirzījuši mūs zīmolu līderos. Paldies, ka sekojat mums sociālajos tīklos, paldies, ka mūsu sniegtajā informācijā dalāties ar savu sociālo kontu sekotājiem un draugiem.

Šeit mēs esam - seko mums!:

www.draugiem.lv/mammamuntetiem.lv 

Twitter.com/@mammamuntetiem

www.facebook.com/mammamuntetiem

 

Ietekmīgo zīmolu TOP 10 sociālajos tīklos

1. Delfi

2. Baltic taste

3. Pērkam kopā

4. Apollo.lv

5. Kasjauns.lv

6. Auto pasaule

Reklāma
Reklāma

7. Mammamuntetiem.lv

8. Deisy

9. Tvnet.lv

10. Cool craft hunting

Visu maijā ietekmīgāko zīmolu topu vari skatīt šeit - www.zimolutops.lv

 

Tā mums ir priecīga un pagodinoša ziņa, jo savu četru pastāvēšanas gadu laikā no interneta vietnes esam sazarojuši darbību, lai pieteiktu sevi kā ietekmīgākā vecāku organizācija Latvijā. 

Par mūsu darbības virzieniem:

- 320 tūkstoši – tāds ir portāla mammamuntetiem.lv vidējais unikālo apmeklētāju skaits pēc “Google Analytics” datiem. Reizēm, kad man tas liekas maz, es cenšos iztēloties, cik lielam jābūt pilsētas laukumam, lai tajā spētu sarūmēties šāds cilvēku pūlis!:) 

- Mēs, portāla redakcija, esam nodibinājuši NVO “Fonds Mammām un Tētiem”, kam ir piešķirts sociālā labuma statuss un kas veic dažādas sociālas aktivitātes. Piemēram, izdodam vecākus un bērnus izglītojošas grāmatas, ko iespējams saņemt bez maksas – populārākā no tām ir grāmata par bērnu drošību “Kā nosargāt sava bērna dzīvību” (šeit mūsu grāmatas varapskatīt un lejupielādēt bez maksas www.mammamuntetiem.lv/books/). Vēl “Fonds Mammām un Tētiem” regulāri organizē daudzveidīga satura izglītojošas nodarbības, piemēram, auglības veicināšanas nodarbības pāriem, bezmaksas eksperimentu darbnīcas Bērnu Universitātē u.c. 

- Esam izveidojuši Gudro Sievu skolu. Tas ir interešu centrs, kurā mācīties, pilnveidoties. Gudro Sievu skolā organizējam lekcijas un praktiskās nodarbības. Šobrīd populārākie nodarbību cikli ir grima kursipirmsdzemdību kursi, kā arī vingrošana senioriem!

 

 

Autore: Inga Akmentiņa-Smildziņa, mammamuntetiem.lv vadītāja