Jaunums portālā: draugu aicināšana un uzlabots profils!

Kā jau pavasarī pieklājas, arī mēs čubināmies, rušināmies un kārtojam portālu — lai Tev pie mums mīlīgāka un tīkamāka dzīvošanās. Mūsu lielais pavasara jaunums — uzlabots profils (tava saimniecība mammam.lv/tetiem.lv) un iespēja aicināt draudzēties mammas, tētus un citus portāla lietotājus.

Ilustrācija: Jānis Beķeris, mammam.lv/tetiem.lv

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ilustrācija: Jānis Beķeris, mammam.lv/tetiem.lv

Tagad, ielogojoties portālā, Tu nonāc savā profilā — vietā, kur pārskatāmā veidā esam salikuši visas Tavas lietiņas (skati kreiso malu), lai ērti vari sekot līdzi, vai, piemēram, Tevis aizsāktajai diskusijai ir jauns komentārs.

Mūsuprāt, ļoti noderīgs rīks ir Mana pavārgrāmata — tajā automātiski pievienosies visas receptes, ko iesūtīsi portāla Virtuves sadaļai. Un pavārgrāmatā Tu vari pievienot arī citas Virtuves sadaļas receptes — pie receptes nospiežot pogu „Pievienot manai pavārgrāmatai”. Attiecīgi nu Tev vairs nebūs tālu jāmeklē savu iecienītāko ēdienu receptes, jo tās visas būs vienuviet!

Jaunums ir tas, ka tagad gluži tāpat kā Pavārgrāmatu, Tu vari veidot arī savu rakstu Bibliotēku! Arī Bibliotēkā automātiski pievienosies visi Tevis iesūtītie raksti portālam (pieredzes stāsti, bērnu joki), kā pats vari ievietot tos materiālus, kas Tev šķiet interesanti/noderīgi, vai kurus gribētos izlasīt, bet tobrīd nav laika un vēlāk var būt slinkums meklēt. Kad materiāls izlasīts, no Bibliotēkas vari to vienkārši izdzēst.

Mums ļoti patīk jaunā iespēja — aicināt draudzēties citus vecākus! Aicini gan no mammam.lv/tetiem.lv reģistrēto lietotāju pulka, gan arī tos vecākus, kas Tev ir draugos portālā draugiem.lv! Izveidojot sev draudzīgo vecāku pulciņu, jums būs ērtāk sarakstīties ar vēstulēm un sekot līdzi draugu aktivitātēm un jaunumiem. Turklāt jūs pavisam vienkārši varēsit pačalot — ierakstot savas emocijas un piedzīvojumus pie „Es vēlos pateikt”. Tavs un Tavu draugu ieraksts parādīties Tava profila lapā pie „Ko portālā dara”.


Dzīvojies mammam.lv/tetiem.lv un, lūdzu, ziņo, ja Tev ir kādi ieteikumi portāla uzlabošanā, vai arī redzi kādas tehniskās nepilnības!

Lai Tev saulaini un smaidīgi,
Tavs mammam.lv/tetiem.lv





 

Reklāma
Reklāma