Neticami lēts, efektīvs un universāls līdzeklis jaunības saglabāšanai. FOTO

2 – 2,5 litri ūdens jeb 8 glāzes -  tik daudz ūdens jāizdzer dienā, lai tas spētu paveikt brīnumus. Mazu eksperimentu veikusi kāda divu bērnu māmiņa Sāra Šmita (42).

Tiešām tikai ūdens vai arī labs apgaismojums?

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Tiešām tikai ūdens vai arī labs apgaismojums?


Sieviete cieta no galvassāpēm, sausas, savītušas sejas ādas un hroniska noguruma. Viņas vizuālais izskats atbilda viņas gadu skaitlim – 42 gadiem. Pēc neskaitāmām vizītēm pie neirologiem un uztura speciālistiem Sāra nolēma izmēģināt tik bieži dzirdēto ieteikumu  - dzert vairāk ūdens.


Dienā Sāra izdzēra vismaz 8 lielas glāzes ūdens 28 dienas pēc kārtas. Pirms eksperimenta Sāra nofotografējās. Pēc mēneša tapa vēl viena bilde, kurā rezultāts ir pārsteidzošs. Nepietiekami dzerot, organisms burtiski izkalst, tajā uzkrājas atkritumvielas, kas neskalojas ārā. Šķidruma trūkums var būt par iemeslu hroniskām galvas sāpēm un imunitātes kritumam.


Tiesa, ārsti, kas izvērtēja brīnumainās pārvērtības, ir skeptiskāki. Viņi gan piekrīt, ka ūdeni mūsdienu cilvēki dzer par maz, tomēr cerēt, ka ūdens dzeršana vien radīt tik pozitīvu efektu, gan nevajadzētu.  Kāds no mediķiem uzskata, ka sieviete otrajā fotogrāfijā izskatās labāk, jo ir veiksmīgāk uzstādīts gaismas un labāk uzņemta bilde.  Tomēr dzert vajag, jo tas ir lētākais un pieejamākais līdzeklis pašsajūtas un izskata uzlabošanai.

 

Informācija un ekrānšāviņš no Mirror.uk.co

Reklāma
Reklāma

Lasi arī: Pirms ķeries pie saldumiem, iedzer ūdeni!