Radoši akcenti viņai un viņam

Opā, jau apritējis gads kopš piespiedu atvaļinājuma, oficiāli dēvēta par pandēmiju! Nenoliedzami šis laiks ir ieviesis dažādas izmaiņas un pavērsienus mūsu ikdienas dzīvē.
Rakstainas, raibas zeķes ir lielisks veids, kā piešķilt nebēdnīgu krāsu uguntiņu un uzlabot omu!

FOTO: Publicitātes foto

Rakstainas, raibas zeķes ir lielisks veids, kā piešķilt nebēdnīgu krāsu uguntiņu un uzlabot omu!

Darba diena lielai daļai sākas ar noklusinātu mikrofonu kārtējā ‘’Zoom‘’ konferencē, kas gana droši varēja būt aizstāta ar e-pastu, kamēr pieskatām, lai mūsu atvases velta laiku attālinātām mācībām. Brīvā laika nodarbes, nu vairs ne tik jaunajā realitātē,  ietver vien teju obligātu svaiga gaisa peldi pastaigas formā. 

 

Dienas, kas tika pavadītas rosības pilnos birojos, esam aizstājuši ar darbu sēžot pie saimes ēdamgalda, un pārējo ģimenes locekļu pretenzijas uz šo teritoriju liek pārskatīt agrāko nepatiku par administrācijas ieteikumiem maltītes ieturēt ārpus biroja. Uz  tādu, reiz šķietami ikdienišķu,  nodarbi kā atbilstoša apģērba piemeklēšana arī skatāmies citādāk. Savu garderobi esam nomainījuši uz ko un ērtāku un pat lietišķās piektdienas stils sāk pagaist no atmiņas. Ne tikai biznesa tikšanās, bet arī brīvdienu burziņus ar draugiem  rīkojam virtuāli.

 

 

Tik ierastā sapucēšanās ir uzlikta uz pauzes un ikdienas apģērbā dominē praktiskums un komforts, - kas gan var zināt, kurā brīdī jāpārņem krīzes vadība bērnistabā vai pie kāda (vēlams ne paša) aizmirstā pusdienu katliņa uz plīts?

 

Bet līdzko termometra stabiņš sasniedz plus grādu atzīmi un krēslas zonā iespīd pavasara saules stari, sirdī iezogas vēlme izdaiļot mūsu, nu jau apnikušo, mājsēdi, ja ne kā citādi, tad vismaz piešķirt pelēkajai ikdienai  kādu dažādību. 

 

Asprātīga pieeja, kā ar minimālu piepūli atsvaidzināt iztrūkstošo krāsainību, ir zeķes. Rakstainas, raibas zeķes ir lielisks veids, kā piešķilt nebēdnīgu krāsu uguntiņu un uzlabot omu!

 

 

Jaunais pašmāju zīmols piedāvā lielisku risinājumu, lai remdētu slāpes pēc krāsām un uzlabotu garastāvokli. Zīmola zeķēm piemīt latviešiem tik raksturīgais elegantais balanss starp rotaļīgiem rakstiem, krāsām, kas tai pat laikā ir viegli kombinējamas ar ikdienas apģērbu. Tās radītas, lai iederētos visdažādākajos apstākļos, neatkarīgi vai tā būtu ikdiena, pirmā darba intervija vai lockdown randiņš piektdienas vakarā ar seriālu skatīšanās maratonu. 

 

 

Ja pirms pieciem gadiem raibi rakstainas zeķes bija retums un stiprā dzimuma aprindās asociējās ar puicisku dumpību un pārgalvību, tad šobrīd  atteikšanās no rafinēta toņu stīvuma līdzvērtīgi atspoguļojas  kā sieviešu, tā vīriešu garderobē.

 

Krāsaina, spilgta un eleganta ikdiena kā dāmām, tā kungiem ir zeķu zīmola Rō galvenais dzinējspēks. 

 

Rō ir ilgtspējīgs un dabai draudzīgs uzņēmums. Zeķes tiek ražotas tepat Latvijā, no ekoloģiski audzētas kokvilnas, iepakojumam izmatoti pārstrādāti materiāli. 80% kokvilna piešķir īpaši maigu un patīkamu zeķu valkāšanu, kā arī nodrošina ilgu kalpošanu.

 

 

Ar zeķu zīmola Rō piedāvājumu var iepazīties rostore.co. Iegādājies zeķes ievadot kodu PAVASARIS un saņem -20% atlaidi. Jebkuram pasūtījumam ir bezmaksas piegāde visā Latvijā. Akcija spēkā līdz 31.03.