Kāpēc zīmola LYL produkcija ieguvusi tik strauju popularitāti?

Lai kā negribētos atzīt, tomēr straujiem soļiem tuvoja rudens un ziemas sezona. Tas ir laiks, kad īpaši jāpiedomā par savu veselību un jāstiprina imunitāte, lai vēsajos gada mēnešos pēc iespējas izvairītos no dažādām vīrusu un saaukstēšanās izraisītām slimībām.
LYL love your life® ir mūsu pašmāju farmācijas zīmols, kas ražo dažādus uztura bagātinātājus un vitamīnus. Foto: facebook.com/LYL.LiveHealthy.LiveLonger

FOTO: Publicitātes foto

LYL love your life® ir mūsu pašmāju farmācijas zīmols, kas ražo dažādus uztura bagātinātājus un vitamīnus. Foto: facebook.com/LYL.LiveHealthy.LiveLonger

Protams, galvenais stipras imunitātes balsts ir veselīgs dzīvesveids: regulāras fiziskās aktivitātes un pastaigas svaigā gaisā, daudzveidīgs vitamīniem un minerālvielām bagāts uzturs un pietiekams ūdens daudzums ikdienā. Tāpat jāatceras arī par higiēnas ievērošanu – roku mazgāšanu un dezinficēšanu pēc sabiedriskā transporta un citu sabiedrisko vietu apmeklēšanas.  

 

Taču, lai savas un savu ģimenes locekļu imunitātei un vispārējai organisma veselībai sniegtu papildu atbalstu, aptiekas piedāvā ļoti plašu un daudzveidīgu uztura bagātināju sortimentu. Noteikti aptieku plauktos esi pamanījis arī LYL zīmola vitamīnus un uztura bagātinātājus. 

Ar ko LYL zīmola vitamīni un uztura bagātinātāji izceļas citu produktu vidū un kādus produktus zīmols piedāvā – par to vairāk šajā rakstā! 


Kas ir zīmols LYL un kāpēc pircēji to ir iecienījuši? 

LYL love your life® ir mūsu pašmāju farmācijas zīmols, kas ražo dažādus uztura bagātinātājus un vitamīnus. Zīmols dibināts jau 2012. gadā un vairāk kā 10 gadu laikā ieguvis ļoti plašu popularitāti ne tikai pašmāju, bet arī ārzemju tirgū.

Kā jau noprotams no zīmola nosaukuma – love your life jeb mīli savu dzīvi, ražotājs liek uzsvaru uz to, ka mīlestība pret dzīvi sākas ar rūpēm un mīlestību pašam pret sevi un savu veselību. Un, lai gan šāds skaists sauklis varētu gozēties uz teju katra ražotāja uztura bagātinātāju iepakojuma, taču LYL patiesi ir izdevies radīt starptautiski atzītus, augstas kvalitātes produktus, kas palīdz rūpēties par veselību.

 

Turklāt LYL vitamīni un uztura bagātinātāji pieejami par patīkamām cenām. Laikā, kad rūpes par savu un savu ģimenes locekļu veselību var izmaksāt krietnu naudas summu, LYL produkcijas lieliskā cenas un kvalitātes attiecība šos produktus padara īpaši pieprasītus. 


Zinātniski pētījumi, augstvērtīgas sastāvdaļas 

LYL aktīvi darbojas zinātniskās izpētes lauciņā, savu produkciju balstot starptautisku zinātnisku pētījumu rezultātos –  produktu aktīvās formulas izveidotas ilgu izpētes darbu rezultātā.

Mūsu pašmāju uzņēmums darbojas sadarbībā ar pasaules vadošajām laboratorijām, farmācijas un veselības nozares speciālistiem un inovatīvām, mūsdienīgām ražošanas tehnoloģijām. 

Zīmols ļoti rūpīgi izraugās sadarbības partnerus, lai sastāvdaļu piegādātāji atbilstu augstākās kvalitātes standartiem.

 

LYL kopumā radījis 12 produktus un zīmola produkcijas sastāvā  ir dabiskas izcelsmes, augstākās kvalitātes sastāvdaļas, produkti nesatur glutēnu, mākslīgās krāsvielas un sintētiskus aizstājējus.

 

LYL produkcija 

LYL piedāvājumā ir uztura bagātinātāji imunitātes aizsardzībai un stiprināšanai, stresa mazināšanai, gremošanas trakta līdzsvaram, kā arī vitamīni bērniem. 

 

Reklāma
Reklāma

Īpaši iecienīti zīmola LYL produkti:

  • LYL Omega–3 sērijas krila eļļas uztura bagātinātāji gan bērniem, gan pieaugušajiem; 
  • LYLsunD3 spreja formas D vitamīns bērniem un pieaugušajiem; 
  • LYL BIOTIC sērijas probiotiķu un prebiotiķu komplekss akūtai un profilaktiskai lietošanai; 
  • mazuļu vecāki iecienījuši LYL BIOTIC BabyDrops labās baktērijas zīdaiņiem; 
  • imunitātes stiprināšanai īpaši iecienīts ir LYL premiumC īpaši augstas efektivitātes C vitamīns; 
  • stresa, noguruma un nespēka mazināšanai, bezmiega novēršanai un garīgās un fiziskās labsajūtas uzlabošanai tiek piedāvāts godalgots vitamīnu komplekss LYL ZEN; 
  • sievietes īpaši iecienījušas augstākās kvalitātes LYL ASTAXANthin antioksidantu, astaksantīna un E vitamīna kompleksu ādas skaistumam un cīņai pret novecošanos.

 

Uztura bagātinātājs. Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu! 

 

Foto: facebook.com/LYL.LiveHealthy.LiveLonger

 

3 izcili LYL produkti veselībai un skaistumam

 

  1. LYLBIOTIC, 14 kapsulas 
    Augstas aktivitātes pienskābo, bifidobaktēriju un Saccharomyces komplekss ar Orafti inulīnu. LYLBIOTIC atjauno zarnu mikrofloru un veicina labvēlīgo baktēriju veidošanos zarnās, uzlabo gremošanu, palīdz nodrošināt normālu vielmaiņu, kā arī novērš aizcietējumu rašanos. 1 kapsula satur vismaz 28 miljardus koloniju veidojošās vienības. Baktērijas aktivizējas tikai pēc nokļūšanas zarnās, ko garantē patentētais DRcaps kapsulas apvalks, kas nodrošina kapsulas aizsardzību pret kuņģa skābi. Preparāts ir piemērots arī alerģiskiem cilvēkiem un tas nesatur mākslīgās krāsvielas, laktozi, lipekli, konservantus, sāli, raugu, alergēnus vai ĢMO.
  2. LYL sun D3 PROFESSIONAL 4000 SV sprejs, 50 ml 
    Dabiskas izcelsmes, augsti efektīvs D3 vitamīns, ko var lietot visi ģimenes locekļi. LYL sunD3 vitamīns ir dabiskas izcelsmes (iegūts no lanolīna) un izstrādāts izsmidzināmas mikroemulsijas veidā, kas nodrošina īpaši efektīvu D3 vitamīna uzsūkšanos organismā. Īpaši piemērots bērniem un cilvēkiem, kam ir grūtības norīt kapsulu vai tablešu formas uztura bagātinātājus. Paredzēts 125 lietošanas reizēm.
  3. LYL ASTAXANthin, 30 kapsulas 
    LYL ASTAXANthin ir vitamīnu komplekss ar jaudīgu antioksidatīvu iedarbību, kas satur astaksantīnu un ievērojamu daudzumu vitamīnus C un E. Astaksantīns ir spēcīgākais un tīrākais dabā zināmais antioksidants, kas iegūts no mikroaļģēm Haematococcus Pluvialis. Vitamīnu komplekss palīdz mazināt novecošanās pazīmes, palīdz uzlabot ādas mitrināšanu un elastību.

 

Uztura bagātinātājs. Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu!

 

Atceries, ka par pareizu vitamīnu un uztura bagātinātāju lietošanu iepriekš nepieciešams konsultēties ar ārstu vai farmaceitu. Izmanto iespēju un saņem attālinātu zinošo farmaceitu konsultāciju InterentAptieka.lv online čatā, whatsapp vietnē vai pa tālruni! 

 

Foto: facebook.com/LYL.LiveHealthy.LiveLonger
 

InternetAptieka.lv – viss tavas un tavu ģimenes locekļu veselības stiprināšanai! 
Ienāc InternetAptieka.lv un izvēlies kādu no LYL zīmola produktiem par izdevīgām cenām! Iepērcies internetā vai apmeklē kādu no mūsu aptiekām Rīgā, Dzelzavas ielā 120m, Pulkveža Brieža ielā 8 vai Mārupē, Dzirnieku ielā 26.

Uztura bagātinātājs. Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu!

Saistītie raksti