Tomātu krēmzupa ar liellopa gaļu

Autores foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Autores foto

Liellopa gaļu sagriežam nelielos gabaliņos. Liekam vārīties (noputojam). Vāram tik ilgi, līdz gaļa gatava. Tad gaļu izņemam no buljona. Buljonā liekam vārīties kartupeļus. Uz pannas apcepam sīpolu un puravu. Pievienojam kartupeļiem. Kad kartupeļi gatavi, tikai tad pievienojam tomātus, es pievienoju jau rudenī sagatavoto tomātu biezeni (skatīt receptēs Tomātu biezenis). Visu uzvāru, tad sablendēju. Pasniedzot katram bļodiņā ielejam zupu, tad ieliekam gaļas gabaliņus un puravu ripiņas.

         

              Lai labi garšo : )

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Liellopu gaļa - 500.gr
  • Konservēti tomāti - 500.gr.
  • Kartupeļi - 4-5.gab.
  • Sīpols - 1.gab.
  • Puravs - 1.gab.
  • Garšvielas