Krēmzupa ar riekstiem

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Serjoga, Maikliņš un Natalija

Vistas fileju vārīt 3 l ūdenī, pievienot sāli, piparus un vārīt, līdz gatava (apmēram 20 minūtes). Kad vistas fileja gatava, ņemam ārā un liekam vārīties rīsus 10 minūtes. Smalki sagriežam sīpolus, sarīvējam uz smalkas rīves burkānus.

Kartupeļus un vistu sagriežam nelielos gabaliņos. Katlā liekam kartupeļus, sīpolus, burkānus, varām 7 minūtes, tad pievienojam sagriezto vistas fileju. Vārām,  līdz kartupeļi gatavi. Pievienojam kausēto sieru (var likt mazāk vai arī mazliet vairāk, tā kā esmu siera mīļotāja - lieku vairāk), izmaisām un noņemam no uguns.

Sablenderējam pasniedzam ar apgrauzdētiem un sasmalcinātiem zemesriekstiem (domāju, ka citi rieksti arī derēs).
Protams, var pasniegt arī ar maizes grauzdiņiem vai ar zaļumiem.

 

Reklāma
Reklāma

Recepti iesūtīja: Serjoga, Maikliņš un Natalija

 

Sastāvdaļas

  • Vistas fileja - 400.g
  • Kausētais siers - 300.g
  • Rīsi - 150.g
  • Kartupeļi - 400.g
  • Burkāni - 150.g
  • Sīpoli - 150.g
  • sāls, pipari, zaļumi.pēc vēlēšanās
  • Zemesrieksti.pēc vēlēšanās