Veģetārā sēņu - tomātu zupa

FOTO: Shutterstock.com

Kartupeļus nomizo, sagriež salmiņos un liek vārīties. Pannā apcep sagrieztus sīpolus, pēc tam pievieno sarīvētus burkānus - apcep. Tālāk pievieno sagrieztus šampinjonus un turpina cept līdz šampinjoni arī ir gatavi. Tālāk pievieno sagrieztus tomātus un vēl drusciņ pasautē. Pannā sagatavoto masu ieliek katliņā, kur ir izvārījušies mīksti kartupeļi. Visu kopā uzvāra, var pievienot pēc garšas -  sāli, svaigas dilles. Katliņu noņem no uguns, tad pievieno kausēto sieru, lēni izmaisa. Labu apetīti!!!!

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Sēnes (šampinjoni) - 400.gr
  • Tomāti (vidēji) - 5.gab
  • Burkāni - 2.gab
  • Kausētais siers dzintars lielais iepakojums - 1.gab
  • Kartupeļi - 6.gab