Cūkgaļas fileja ar grilētiem kartupeļiem un ķiploku - garšaugu dip mērci

Var cept cepeškrāsnī vai uz grila.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Santa Maria publicitātes foto

Sastāvdaļas

4 porcijas

800 g cūkgaļas filejas vai kakla karbonādes

1 paciņa Santa Maria BBQ garšvielu maisījuma gaļas marinēšanai ar garšaugiem                 

Eļļa                        

400 g nelielu kartupeļu

2 tējk. sviesta

Svaigas dilles, sasmalcinātas

Dip mērcei:

Reklāma
Reklāma

300 ml skābā krējuma vai bezpiedevu jogurta

1 paciņa Santa Maria BBQ mērces garšvielu maisījuma ar ķiplokiem un garšaugiem                                           

Cūkgaļas fileju ieziež ar eļļu un garšvielu maisījumu gaļas marinēšanai un ļauj iemarinēties vismaz 20 minūtes. Cep uz grila vai cepeškrāsnī.

Mērces garšvielu maisījumu samaisa ar skābo krējumu un ieliek ledusskapī uz 10-15 minūtēm pirms pasniegšanas. Gaļu pasniedz ar iepriekš apvārītiem un pēc tam uz grila ceptiem kartupeļiem (liek folijas traukā kopā ar sviestu) un ķiploku - garšaugu dip mērci. Visu pārkaisa ar svaigām dillēm.

 

Sastāvdaļas