Vistas gaļas kotletītes

FOTO: Shutterstock.com

Vistas fileju sagriež mazos kubiciņos, pievieno olu, sarīvētu sīpolu un ķiploku, garšvielas. Visu kārtīgi sajauc, atstāj brītiņu iemarinēties, tad uzmanīgi ar ēdamkaroti masu liek miltos un apviļā, liek sakarsētā olīveļļā un cep zeltaini brūnas, apceptas mazliet pasautē zem vāciņa. Labu apetīti!

 

Recepti iesūtīja: Ingūna Ogriņa, Kotlešu konkursa dalībniece

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Vistas fileja - 2.gab
  • Neliels sīpols - 1.gab
  • Ķiploka daiviņa - 1.gab
  • Ola - 1.gab
  • Citronpipari
  • Kaltēts baziliks
  • Muskatrieksts
  • Sāls pēc garšas
  • Milti panēšanai
  • Olīveļļa