Siltie kartupeļu un zaķkāpostu salāti

Pavasara galdam piestāv bļoda, pilna pļavā un mežā lasītu gardumu!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Zaļumiem var izmantot dažādus savvaļas augus — skābenes, zaķkāpostus, gaiļpiešus u.c. Foto: Heather Barnes, Unsplash.com

Var izmantot sīkus kartupeļus. Tos novāra ar mizu, karstus notīra, pārlej ar uzsildītu krējumu, kam pievienoti zaļumi vai spinātu biezenis. Zaļumiem var izmantot dažādus savvaļas augus — skābenes, zaķkāpostus, gaiļpiešus u.c.

 

A.Kļaviņa. 444 kartupeļu ēdieni. Izdevniecība Avots, 1986

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Pētersīļi
  • Spinātu biezeņa vai sakapātu diļļu - 1/2.glāze
  • Kartupeļi - 5.gab
  • Krejums - 1.glāze
  • Sāls