Nektarīnu salāti ar tomātiem un rukolu

Vasarīgi, sulīgi un ātri pagatavojami – tieši tādi ir šie salāti!
Kad apnikuši ierastie salāti, izmēģini šos!

FOTO: Publicitātes foto

Kad apnikuši ierastie salāti, izmēģini šos!

Sastāvdaļas (4-6 porcijām):

  • 150g “Dobeles dzirnavnieka” Fusilli trīskrāsu pastas
  • 100g rukolas
  • 200g ķiršu vai plūmju tomātiņu
  • 3 nektarīni vai persiki
  • 1 bundža konservētas kukurūzas

 

Mērcei:

  • 4 ēd. k. Extra Virgin olīveļļas
  • 2 ēd. k. balzāmetiķa
  • 1 tējk. medus
  • 1/2 tējk. Dižonas sinepju

 

Reklāma
Reklāma

Gatavošana

  1. Katliņā uzkarsē ūdeni un izvāra pastu, vadoties pēc instrukcijām uz iepakojuma. Pastu pēc vārīšanas atdzesē un liek lielā traukā.
  2. Pastai pievieno rukolu, kukurūzu un sagrieztus tomātus.
  3. Nektarīnus sagriež daiviņās un apcep uz grilpannas vai uz parastās pannas. Nektarīnus liek klāt salātiem.
  4. Atsevišķā trauciņā samaisa sastāvdaļas mērcei. Mērci pievieno salātiem, samaisa un pasniedz.

 

Recepti piedāvā “Dobeles dzirnavnieks” un ēdienu blogere Anna Panna.