Pildītas olas ar lasi un zaļumiem

Pildītas olas ir viena no tām uzkodām, ko pagatavot ir pavisam vienkārši.

Smalks cienasts.

FOTO: Shutterstock.com

Smalks cienasts.

Vajadzēs:

10 olas

100 gramus svaiga laša

dažas ēdamkarotes majonēzes

garšvielas pēc vajadzības un vēlmēm

zaļumus

citrona sulu

Reklāma
Reklāma

 

Pagatavošana:

Cieti novārītas olas uzmanīgi noloba, lai nesabojātu baltumus. Kad ola nolobīta, to uzmanīgi pārgriež uz pusēm, dzeltenumu liek atsevišķā traukā. Dzeltenumam pievieno majonēzi, garšvielas un samaisa viendabīgā masā. Kad masa gatava, pilda olu baltumos, kārto šķīvjos, pa virsu liek laša šķēlītes, ko var viegli apslacīt ar citrona sulu, rotā ar zaļumiem. 

 

Sastāvdaļas