Pildītas olas ar lasi un zaļumiem
Pildītas olas ir viena no tām uzkodām, ko pagatavot ir pavisam vienkārši.

FOTO: Shutterstock.com
Smalks cienasts.
Vajadzēs:
10 olas
100 gramus svaiga laša
dažas ēdamkarotes majonēzes
garšvielas pēc vajadzības un vēlmēm
zaļumus
citrona sulu
Pagatavošana:
Cieti novārītas olas uzmanīgi noloba, lai nesabojātu baltumus. Kad ola nolobīta, to uzmanīgi pārgriež uz pusēm, dzeltenumu liek atsevišķā traukā. Dzeltenumam pievieno majonēzi, garšvielas un samaisa viendabīgā masā. Kad masa gatava, pilda olu baltumos, kārto šķīvjos, pa virsu liek laša šķēlītes, ko var viegli apslacīt ar citrona sulu, rotā ar zaļumiem.