Vakariņas pusstundā – lavaša rullītis ar malto gaļu un sieru

Ko gatavot vakariņās, lai ēstu gan pusaudzis, gan bērnudārznieks? Bērnu iecienītākās sastāvdaļas savienotas vienā, un mūsu ģimenē lavašs, maltā gaļa un siers vienmēr aiziet uz urrā! Klāt var pagatavot svaigos salātus ar eļļu un citrona sulu, piekost marinētu gurķi vai vienkārši sagrieztus svaigus dārzeņus.
Maltīti lieliski papildinās svaigie salāti vai dārzeņi.

FOTO: Shutterstock.com

Maltīti lieliski papildinās svaigie salāti vai dārzeņi.

Vajadzēs: 

  • 2 lielā lavaša loksnes
  • 400 g jauktu malto gaļu
  • sāli, piparus
  • 300 g siera
  • ola pārziešanai

 

Gatavošana

  1. Izklāj vienu lavaša loksni uz cepampannas, kas apklāta ar cepamo papīru, un bagātīgi nokaisa ar sarīvētu sieru.
  2. Virsū liek otru lavaša loksni, uz kuras vienmērīgi izlīdzina ar garšvielām sajauktu malto gaļu.
  3. Abus lavašus tin rullī, pārzieš ar sakultu olu un uzkaisa sieru.
  4. Liek cepeškrāsnī un cep 190 grādos 35 minūtes.
  5. Gatavu sagriež un pasniedz ar salātiem.
Reklāma
Reklāma

 

Šis man sanāca paliels rullis, tāpēc pāgriezts uz pusēm, lai labāk izcepas. Mazāku lavašu cept veselu un īsāku laiku.

Saistītie raksti