Ziemassvētku pica eglītes formā

Lai papildinātu svētku galda ideju grozu, restorāna “Pica Rīga” pavāri piedāvā vienkāršu recepti gardai Ziemassvētku picai eglītes formā. Tās pagatavošanas procesu – gluži kā eglītes dekorēšanu - noteikti izbaudīs mazās atvases!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Sastāvdaļas:
Picas mīkla 130 g
Bazilika pesto 100 g
Parmezāna siers 50 g
Paprika 50 g
Ananass 12 gabaliņi
Cherry tomāti 5 gb
Spināts 5 lapiņas
Kukurūza 50 g
BBQ 30 g


Pagatavošana:
Izrullē mīklu, ar brīvu roku izgriež eglītes formu. Pamatni iesmērē ar bazilika pesto, bet eglītes kāta daļu - ar BBQ mērci. Brīvā formā dekorē eglīti, izmantojot šķēlēs sagrieztu papriku, ananasu un tomātu gabaliņus, kukurūzu. 

Liek krasnī cepties 300 grādos uz 4 - 5 minūtēm. Pārber pāri parmezāna sieru un izrotā ar spināta lapiņām.

 

 

 

Reklāma
Reklāma

 

 

 

Sastāvdaļas