"Lidl" svētku gardumu ceļvedis

Ziemassvētki un Jaunais gads daudzām ģimenēm ir laiks, kad pie krāšņi rotātas eglītes un bagātīgi klāta svētku galda sanāk kopā veci un jauni, tuvi un tāli radi un draugi. Iespējams, daudzām ģimenēm tā ir vienīgā reize gadā, kad satikt tālumā dzīvojošos, un tādēļ vēl vairāk cenšamies radīt šo īpašo un sirsnīgo svētku kopā būšanas sajūtu, piedāvājot saviem tuvajiem tikai pašus gardākos ēdienus.
Mēs, “Lidl”, esam šeit, lai palīdzētu jums visiem radīt mierpilnus un gardus svētkus!

FOTO: Publicitātes foto

Mēs, “Lidl”, esam šeit, lai palīdzētu jums visiem radīt mierpilnus un gardus svētkus!

Vienmēr gardu pārsteigumu pilnie “Lidl” veikali piedāvā īpašus, interesantus un pēdējos gados jau iecienītus svētku izlases produktus ar saviem augstākās kulināriskās un garšas līmeņa zīmoliem “Deluxe” un “Favorina”. 
 

Eleganti gaļas piedāvājumi

Svētku maltīte nav iedomājama bez gardiem un sātīgiem gaļas ēdieniem. Izvēles iespējas ir tik ļoti plašas, un jums nebūt nav sevi jāierobežo tikai ar tradicionālo cūkgaļas cepeti. 
Pamēģiniet ko jaunu un uzdāviniet saviem tuviniekiem arī nelielu gastronomisko dāvaniņu – jaunu garšas pieredzi.

 

Pavisam viegli to būs izdarīt ar “Deluxe” Austrālijas ķengura vai strausa steiku! Gan ķengura, gan strausu gaļa visā pasaulē ir iecienīta, jo tām ir ļoti zems tauku saturs un augsts proteīnu līmenis. Ja tomēr tas šķiet pārāk eksotiski, speriet pirmos soļus gardēžu pasaulē ar tradicionālāku jēra vai tītara cepeti. 
 

Uzkodas lieliski izdosies pagatavot no Spānijai raksturīgā vītinātā cūkas pleca “Serrana Reserva” vai arī Parmas šķiņķa, kūpināta šķiņķa Prāgas gaumē, čorizo desas, salami un “Deluxe” pastēšu izlases.

 

 

Jūras velšu karnevāls

Jāliek zivju zvīņas makā, lai tajā vienmēr būtu nauda – iespējams, no šī ticējuma nāk tradīcija Ziemassvētkos un Vecgada vakarā galdā celt zivju un jūras produktu ēdienus.
Tieši tāpēc “Deluxe” zīmols ir sacēlis “Lidl” plauktos veselu jūras velšu vētru! Garneles visplašākajā klāstā – no saldētām baltkāju un Argentīnas sarkanajām garnelēm līdz pasniegšanai jau gatavām uzkodu garnelēm ar ķiploku vai saldo čili mērci. 

Gardēžiem un virtuves ekspertiem arī kas neparastāks – omārs, astoņkājis un foreles ikri. Savukārt tradicionālu vērtību piekritējiem – zandarts, auksti kūpināta varavīksnes foreles fileja un lasis kārtainajā mīklā. 

Lai arī zvīņu šeit nebūs daudz, pievilcīgās cenas maciņu pārāk nenodeldēs.   

 

Reklāma
Reklāma

 

Visu iekārotā šokolāde

Lai arī cik grūti tam būtu noticēt, runā, ka esot cilvēki, kam negaršo šokolāde. Tomēr kopumā šokolāde ir gardums visiem – lieliem un maziem, veciem un jauniem. Turklāt Ziemassvētki un Jaunais gads ir kā radīti tam, lai palutinātu sevi ar šo saldo gardumu. 

Te talkā nāks “Deluxe” un “Favorina” zīmolu produkti, piedāvājot visdažādākos šokolādes izstrādājumus visdažādākajos veidos – ikviens kārumnieks atradīs sev piemērotāko gardumu, kas kusīs mutē un iepriecinās sirdi. 
 

Žāvēti apelsīni šokolādes glazūrā, mīkstās piparkūkas šokolādes glazūrā, marcipāna cepumi ar šokolādi, rieksti un ogas dažāda veida šokolādē, glazētas šokolādes sirdis, piena šokolāde ar Ziemassvētku rotājumiem, marcipāns ar šokolādi un pat mīlīgas plīša rotaļlietas, kas jums ar savām ķepiņām pasniedz šokolādi! 

Vai jūs jau plānojat gājienu uz tuvāko “Lidl” veikalu pēc šiem neatvairāmajiem gardumiem?

 

 

Kad negaidīti ciemiņi klauvē pie durvīm

Cerams, ka gada nogalē mums visiem ir mazliet vairāk brīvdienu, mazliet vairāk laika padomāt par dzīves jēgu un apciemot tos mums nozīmīgos cilvēkus, kurus ikdienas steigā tik bieži nesatiekam. Tāpēc, ja nu pie tavām durvīm atskan zvans un aiz tām stāv negaidīti, bet mīļi un svarīgi ciemiņi, tad svētku priekšvakarā būtu īpaši svarīgi jau laikus sagatavot kādas stratēģiskās gardumu rezerves. Ja virtuves plauktos un ledusskapī stāvēs laikus iegādāti gatavie uzkodu gardumi no “Lidl” Ziemassvētku piedāvājuma klāsta, tad šādi pēkšņie ciemiņi sagadās tikai prieku. 
 

Pavisam droša un ērta izvēle ir “Baresa Limited Edition” dārzeņu uzkodu izlase, “Deluxe” kārtainās mīklas uzkodu izlase un kanapē izlase. Izsmalcinātas maizītes pašu rokām aši taps ar vītinātu salami ar pistācijām vai baraviku un baklažānu pastēti (tā derēs arī viesiem veģetāriešiem un vegāniem!). Savukārt uzmundrinošu kafiju lieliski papildinās gardie saldumi un saldie ēdieni – profitroļi ar sāļo karameli vai šokolādi, klasiskie tiramisu vai crème brûlée deserti. 
 

Gatavās uzkodas arī palīdzēs situācijā, ja ciemiņi ir gaidīti, bet ikdienas steigas virpulī galīgi nav izdevies gatavošanai veltīt laiku. Mēs, “Lidl”, esam šeit, lai palīdzētu jums visiem radīt mierpilnus un gardus svētkus!

Saistītie raksti