Palīdzi saviem vecvecākiem iepirkties vēl izdevīgāk – jaunā “Lidl Plus” lietotne ir klāt!

Lai arī digitalizācija ir pārņēmusi mūsu ikdienu, naudas maciņi ieraduma pēc bieži vien ir pārpildīti ar dažādām plastikāta lojalitātes kartēm. Nav noslēpums, ka daudzi vecāki cilvēki kļuvuši par aktīviem sociālo tīklu satura patērētājiem, pateicoties interneta un viedtālruņu pieejamībai. Tajā pašā laikā reti kurš pilnā mērā izmanto sava viedtālruņa sniegtās iespējas, tai skaitā dažādas lietotnes, kas atvieglo rēķinu apmaksu un padara ikdienas iepirkumu veikšanu daudz izdevīgāku.
Populārais mazumtirgotājs  “Lidl” Latvijā sper kārtējo soli digitālo risinājumu ieviešanā, izstrādājot jaunu lojalitātes lietotni “Lidl Plus”.

FOTO: Publicitātes foto

Populārais mazumtirgotājs “Lidl” Latvijā sper kārtējo soli digitālo risinājumu ieviešanā, izstrādājot jaunu lojalitātes lietotni “Lidl Plus”.

Parunāsim par lojalitātes programmām. Daudzi uzņēmumi izmanto plastikas lojalitātes kartes, lai saviem pastāvīgajiem klientiem piedāvātu īpašai izdevīgas cenas. Tikmēr populārais mazumtirgotājs  “Lidl” Latvijā sper kārtējo soli digitālo risinājumu ieviešanā, izstrādājot jaunu lojalitātes lietotni “Lidl Plus”. Klienti var izmantot īpaši izdevīgus piedāvājumus un individuālas atlaides no sava viedtālruņa, neapgrūtinot savu maciņu ar vēl vienu plastikas karti. 

 

“Lidl” speciālistu veiktie aprēķini liecina, ka, izmantojot visus “Lidl Plus” īpašos produktu cenu piedāvājumus, nedēļā iespējams ietaupīt ap 10 eiro.  

 

Kā stāsta Latvijas Universitātes Biznesa vadības un ekonomikas fakultātes pētniece PhD oec. cand. Līga Brasliņa, “pircēji mūsdienās sagaida visaptverošas lojalitātes programmas, kas ir ne tikai ekonomiski izdevīgas, bet arī nodrošina aizraujošu, interaktīvu pieredzi. Citi veiksmīgi faktori lojalitātes programmām ir ekskluzīva piekļuve jaunumiem, personalizēti īpašie piedāvājumi un ieteikumi.”

 

Klienti var izmantot īpaši izdevīgus piedāvājumus un individuālas atlaides no sava viedtālruņa, neapgrūtinot savu maciņu ar vēl vienu plastikas karti. 
 

Sāc Jauno gadu ar labu darbiņu – iemāci tuviniekus viedtālrunī izmantot “Lidl Plus”! 

Viedtālruņi mūsdienās ir jau gandrīz 90 % Latvijas iedzīvotāju, taču, kā liecina mobilo operatoru dati, gados vecāki iedzīvotāji pilnībā neizmanto viedtālruņu sniegtās iespējas. Papildus ikdienas sazvaniem, īsziņām un fotogrāfiju uzņemšanai seniori daudz retāk izmanto dažādas lietotnes, kas viņu ikdienu krietni atvieglotu. Iemesli ir saprotami – nepārliecinātība un bailes “tur kaut ko sabojāt”. Un šeit tad jūsu palīdzība būs tieši laikā. 
 

Tādēļ lielisks labais darbs, ar ko iesākt jauno gadu, būtu palīdzīga roka un padoms jūsu tuviniekiem – radiem, draugiem un pat kaimiņiem – kā ātri un ērti lejuplādēt un izmantot “Lidl Plus” lietotni, lai seniori turpmāk varētu pilnvērtīgi izmantot visas “Lidl” akcijas un īpašos piedāvājumus.


Kā lejuplādēt un lietot “Lidl Plus”? 

“Lidl Plus” bezmaksas lietotni ir iespējams lejuplādēt visos populārākajos lietotņu veikalos. Lejuplādējot aplikāciju jāpārliecinās, ka ir izvēlēta tieši Latvijai paredzētā digitālā karte. Pēc reģistrācijas pabeigšanas katram “Lidl Plus” lietotājam tiks piešķirta digitālā klienta karte ar unikālu QR kodu, kuru turpmāk iepērkoties jānoskenē pie kases, lai varētu izmantot atlaides.

 

“Lidl Plus” lietotāji turpmāk savā lietotnē saņems īpašos atlaižu kuponus, kurus jāaktivizē telefonā un jāizmanto norēķinoties. 

 

Lai izdevīga iepirkšanās noritētu raitāk, atlaižu kuponus jāaktivizē pirms iepirkšanās, un pie kases klientiem vienkārši jānoskenē savas digitālās “Lidl Plus” kartes QR kods.


Taču lietotnei ir plašāks funkciju un iespēju klāsts, ne tikai atlaižu piedāvājums. Tajā var atrast sev tuvākā veikala adresei un darba laiku, aplūkot “Lidl” iknedēļas katalogu ar īpašajiem piedāvājumiem, kā arī pēc katra pirkuma lietotāji saņems  “Skrāpē Plus” digitālo kartīti ar bonusa atlaides piedāvājumu. Vairāk par lietotni: www.lidlplus.lv  

Saistītie raksti