Kvalitatīvas drēbītes tavam mazulim – uzzini, ko nozīmē marķējumi uz Lidl "Lupilu" zīmola precēm

Pētnieki aprēķinājuši, ka bērns divu gadu vecumā jau ir norāpojis aptuveni 28 un nostaigājis 900 kilometrus. Mazulim, kurš tik daudz kustas un pastāvīgi aug, nepieciešams ērts un izturīgs apģērbs – tieši tādu "Lidl" privātais bērnu preču zīmols "Lupilu" piedāvā ikvienam mazulim jau kopš dzimšanas brīža.
“Lupilu” bērnu apģērbu sērija “Pure Collection” pilnībā ir ražota no ilgtspējīgas bioloģiskās kokvilnas.

FOTO: Publicitātes foto

“Lupilu” bērnu apģērbu sērija “Pure Collection” pilnībā ir ražota no ilgtspējīgas bioloģiskās kokvilnas.

Izvēloties mazulim apģērbu, vecāki vislielāko uzmanību pievērš apģērba komfortam un kvalitātei. Maigi, elastīgi un biežai lietošanai piemēroti materiāli, funkcionālas aizdares – tas viss nodrošina ērtāku ikdienu gan mazulim, gan vecākiem. Savukārt apģērbu kvalitāti un nekaitīgumu apliecina dažādi marķējumi, bet – kā orientēties plašajā marķējumu klāstā un zināt, ka iegādājamies tiešām kvalitatīvus izstrādājumus savam mazulim? Un vai varam būt droši, ka nesaskaramies ar zaļmaldināšanu?

 

Kā “lasīt” kvalitātes marķējumus?

Visi “Lupilu” izstrādājumi ir videi draudzīgi, tie atbilst starptautiskajiem GOTS un OEKO-TEX kvalitātes standartiem. Papildus “Lidl” arī piedāvā atsevišķas apģērbu sērijas, kam ir īpaši augsti kvalitātes kritēriji – “Lupilu” bērnu apģērbu sērija “Pure Collection” pilnībā ir ražota no ilgtspējīgas bioloģiskās kokvilnas, uz kuras kvalitāti var droši paļauties.

Pirms produkti nonāk veikalu plauktos, tos rūpīgi pārbauda. Katru jauno modeli testē gan “Lidl” kvalitātes kontroles komanda, gan neatkarīgi, labi zināmu testēšanas institūtu eksperti. 

 

Audumu testos tiek meklētas kaitīgas vielas, pārbaudīts, ​​vai audumā nav alergēnu un vai tas būs piemērots kontaktam ar mazuļu maigo ādu. 

 

Tikai pēc tam produkti saņem apstiprinošu marķējumu, kas apliecina, ka apģērbā ir pārdomāta katra detaļa un izpildītas kvalitatīva produkta ražošanas prasības.

Augstvērtīgs un kvalitatīvs apģērbs nespiež un neberž, tas ir viegli uzvelkams, un mazulis tajā nav ne sasvīdis, ne nosalis. Bet ar dzīvi apmierināts mazulis ir katra vecāka lielākais prieks!

 

Kādi kvalitātes marķējumi ir “Lupilu” apģērbiem?

OEKO-TEX ir vispāratzīts tekstila kvalitātes standarts, kas nosaka stingrus ierobežojumus kaitīgo vielu izmantošanā un garantē sertificēto izstrādājumu drošību un nekaitīgumu lietotājam. Šajā standartā noteiktās normas ir paredzētas patērētāju aizsardzībai un ievērojami pārsniedz daudzās valstīs nacionālā līmeņa noteiktās prasības, kā arī ļauj izsekot pilnu produkta izcelsmi no izejvielas līdz gala produktam. OEKO-TEX® standarti ļauj ikvienam izvēlēties kvalitatīvas preces savai ģimenei un vienlaikus pieņemt atbildīgus lēmumus pret vidi. Ar standarta prasībām vari iepazīties ŠEIT

 

GOTS (Global Organic Textile Standard), kas apliecina, ka kokvilnas audzēšanas un piegādes ķēde atbilst augstajiem bioloģisko tekstilizstrādājumu ražošanas kritērijiem. GOTS standarts nosaka prasības visā piegādes ķēdē gan ekoloģiskiem, gan darba apstākļiem tekstilizstrādājumu un apģērbu ražošanā, izmantojot bioloģiski ražotas izejvielas. Bioloģiskās ražošanas pamatā ir lauksaimniecības sistēma, kas uztur un papildina augsnes auglību, neizmantojot toksiskus pesticīdus vai sintētiskos mēslojumus. Turklāt tajā ir iekļauti lopkopības labturības standarti un aizliegti ģenētiski modificētie organismi. 

 

GOTS marķējums ir tikai uz tādiem tekstilizstrādājumiem, kuru sastāvā vismaz 70% ir bioloģiski ražotas dabiskās šķiedras. 

 

Visu šādi marķēto produktu izcelsmi var izsekot un pārbaudīt publiskā datubāzē. Vairāk par šo marķējumu lasi ŠEIT

 

HOHENSTEIN kvalitātes zīmi piešķir tikai tādiem apģērbiem, kas var nodrošināt augstu komforta līmeni valkāšanas laikā un ir vizuāli pievilcīgi neatkarīgi no to izmēra. 

Vācijā bāzētais “Hohenstein Institute” ir starptautisks pētniecības un testēšanas uzņēmums, kas nodrošina neatkarīgu tekstilizstrādājumu un ar tekstilizstrādājumu saistīto izstrādājumu testēšanu un sertifikāciju. Tā kvalitātes pārbaudēm, testiem un ekspertīzei jau 75 gadu garumā uzticas ražotāji un patērētāji visā pasaulē. Vairāk par šo institūtu lasi ŠEIT

 

OEKO-TEX MADE IN GREEN marķējums apliecina, ka produkts ir ražots ilgtspējīgi saskaņā ar OEKO-TEX® vadlīnijām un nesatur kaitīgas vielas. Redzot marķējumu, varat paļauties, ka produkts ir pārbaudīts un kaitīgo vielu līmenis tajā nepārsniedz atļautās normas. Marķējums garantē, ka iegādātā prece ir ražota ilgtspējīgās, videi draudzīgās un sociāli atbildīgās ražotnēs, par ko pārliecināties palīdz uz katras preces norādītais QR kods.

Noskenējot kodu, var pārliecināties par piešķirto marķējumu un izsekot preces izcelsmi, tas izdarāms ŠEIT

 

Preces ne tikai mazuļiem, bet arī māmiņām

“Lupilu” piedāvā drēbītes jaundzimušajiem un bērniem līdz piecu gadu vecumam, kā arī dažādus bērnu kopšanas piederumus. “Pure Collection” piedāvājumā ir ērtas mazuļu bikses, īpaši rāpotājiem izstrādātas zeķubikses, siltas, mīkstas un mīlīgas pidžamas ar pēdiņām un citi mazuļu apģērbi. 

 

Tāpat arī daudzi mazuļu ikdienas dzīvei nepieciešamie piederumi ir izgatavoti no bioloģiskas kokvilnas ar kvalitātes marķējumiem, piemēram, zīdaiņu aktivitātes centriņš un mīlīga gultas veļa.

 

Mēs taču zinām teicienu – laimīga mamma, laimīgs bērns! Arī mazuļu māmiņas ir pelnījušas vislabāko – kvalitatīvas, drošas, ērtas un vienlaikus skaistas drēbes un piederumus. Tādēļ “Lidl” veikalos var atrast, piemēram, īpaši jaunajām māmiņām izstrādātas mugursomas – tām ir ērtas plecu siksnas, daudzi speciāli nodalījumi pudelītēm, pārtīšanas paladziņiem un citām lietām, drošības kabata māmiņas vērtīgajām lietām, kā telefonam u.c., speciālas izturīgas cilpas piestiprināšanai pie ratiņiem. Un, protams, “Lidl” sieviešu apģērbu zīmols “Esmara” nekad neaizmirst pavisam mazo bēbīšu māmiņas, piedāvājot viņām ērtus, skaistus, drošus un uzticamus barošanas krūšturus un kreklus.

 

Arī jauno māmiņu apģērbi tiek ražoti no tikpat augstas kvalitātes izejvielām kā mazuļiem, un uz tiem atrodami starptautiski atzīti un uzticami kvalitātes marķējumi.

Saistītie raksti