Viedpulkstenis - personīgais treneris un dietologs

Mēs visi zinām, ka labs pulkstenis izskatās lieliski uz plaukstas locītavas un ir stilīgs aksesuārs, kam ir svarīga loma kopējā imidžā. Bet laika gaitā parastie pulksteņi ir zaudējuši savu bijušo popularitāti. Tos ir nomainījuši viedpulksteņi! Jūs joprojām neesat iegādājies sev līdzīgu ierīci? Šajā rudenī to ir nepieciešams steidzami izlabot.
Viedpulkstenis daudzos gadījumos kļūs par jūsu personīgo palīgu.

FOTO: Publicitātes foto

Viedpulkstenis daudzos gadījumos kļūs par jūsu personīgo palīgu.

Lieta ir tajā, ka parastie pulksteņi pašreiz vairs nav modē, un tos parasti nēsā vai nu konservatīvi cilvēki, vai vienkārši skaistuma dēļ. Savulaik pulksteņu tirgū bija nepieciešama restartēšana. Un līdz ar "viedo" pulksteņu parādīšanos, kas spēj ne tikai parādīt laiku un padarīt plaukstas locītavu skaistāku, bet spēj veikt arī daudzas noderīgas darbības, vairs nav strīdu par to, kuru pulksteni valkāt uz plaukstas locītavas.

 

Ko tieši prot darīt viedpulkstenis? 

Papildus tam, ka daudzi modeļi ir izgatavoti no kvalitatīviem materiāliem un tiem ir izsmalcināts dizains, tie kalpo arī kā personīgais treneris un dietologs. Viedpulkstenis daudzos gadījumos kļūs par jūsu personīgo palīgu. Tātad tas  precīzi izseko atrašanās vietu, uzrauga skriešanas dinamiku un pat parāda skābekļa līmeni asinīs. Protams, to spēj tikai dārgākie modeļi. Bet iesim tālāk!

 

Viedpulkstenis piedāvā maksimālu lietotāja fizisko datu izsekošanu, kā arī treniņu analīzi un analītiku. Protams, daudz kas ir atkarīgs no konkrētajiem modeļiem, taču ir tādi, kas strādā kā uztura speciālisti un kompetenti uzrauga diētu, protams, jūsu, nevis paša pulksteņa. Lai gan šeit ir vērts atzīmēt, ka "viedais" pulkstenis tiešām spēj "saglabāt akumulatoru" diezgan ilgu laiku.

 

Interneta veikalā Gspro.lv var atrast gan budžeta, gan dārgos viedpulksteņus. Protams, viedpulkstenis ar augstāku cenu izskatās daudz elegantāk un, biežii vien, neatšķiras no dārgajiem Šveices pulksteņiem. Tie tiešām ir skaisti un izsmalcināti!

Reklāma
Reklāma

 

Protams, tiem ir vairāk funkciju nekā budžeta modeļiem, piemēram, ir iespēja lejupielādēt mūziku vai, teiksim, Eiropas topogrāfisko karti uz paša pulksteņa... 

 

Izvēle ir milzīga, un tas viss ir atkarīgs no jūsu iespējām un vēlmēm.