Apavus mazuļiem Attipas izvēlas miljoni gādīgu vecāku. Tagad arī Latvijā!

Korejiešu sensācija bērnu apavu pasaulē - zīmols Attipas - pastāv neilgu laiku. Taču var teikt, ka tas jau ir iekarojis pasauli. Pēc 10 nopietnu zinātnisku izstrādājumu un pētījumu gadiem uzņēmums piedāvā tirgū produktu, kuram nav analogu – anatomiski pareizi bērnu apavi Attipas pirmajiem bērna soļiem.

 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Kas ir Attipas apavu unikalitāte:

  • Attipas zābaciņi nodrošina stabilu pēdiņas stāvokli un veicina tās pareizo veidošanos. Pateicoties elastīgai zolītei, apavi palīdz mazulim sajust, kā pareizi likt kājiņu, turēt to pareizajā stāvoklī, vienmērīgi sadalot pēdas spiedienu uz virsmu.

  • Apavi Attipas veicina arī galvas smadzeņu funkciju attīstību, jo tiek stimulēta mazuļa kāju pirkstu sīkā motorika. Pirkstiņi brīvi kustās platajā zeķītē. Pateicoties vienmērīgai slodzes sadalei uz visu pēdu, Attipas koriģē gaitu.

  • Attipas produkcija tiek ražota no drošiem un netoksiskiem materiāliem, ražošanā netiek izmantota līme.

  • Apavi izgatavoti no elpojošiem un elastīgiem materiāliem – dabiskas kokvilnas un termoplastiskā silikona. Zābaciņi nodrošina brīvu termoregulāciju un mitruma izvadīšanu.

  • Attipas apavos bērns izjutīs kāpelēšanas, lēkāšanas un skriešanas prieku, jo zole neslīd un viegli lokās.

  • Apavi ir ļoti viegli, tos var salīdzināt ar pūciņu, tāpēc mazulis nejūt tos.

  • Spilgts un oriģināls dizains patiks gan mazajiem švītiem, gan viņu vecākiem.

  • Ja mazulis notašķīsies, apavi necietīs no mazgāšanas veļas mašīnā un ātri izžūs.

  • Apavus Attipas var lietot visos gadalaikos: ziemā – mājās, bet siltajā laikā – dodoties ārā.

 

Kāpēc pirmie mazuļa apavi ir svarīgi?

Pareizi piemeklētu apavu valkāšana ir galvenais faktors, kas ietekmē pareizu mazuļa pēdas stāvokli staigāšanas laikā. Tāpat apavi nav mazsvarīgi plakanās pēdas profilaksē.

Dažādi testi pierādījuši pozitīvu efektu, staigājot basām kājām, kā arī elastīgajos apavos, kas rada sajūtas, it kā jūs staigātu basām kājām. Zinātnieki pierādījuši, ka cietie ortopēdiskie apavi tikai stingri satver pēdu, tādējādi traucējot dabiskai pēdu un ceļu locītavu attīstībai, bet šaurs purngals nospiež mīkstos audus, traucē asinsriti, veicina nevienmērīgu slodzes sadalījumu.

Padomājiet: dienas laikā jūsu mazulis, kas sāk staigāt, var veikt tūkstošiem soļu, tāpēc pirmajiem apaviem jābūt pēc iespējas vieglākiem, mazulim nav jājūt tie uz kājiņas. Attipas ļoti dabiski veido pareizus mazuļu soļus, jo šajos zābaciņos mazulis jūtas kā basām kājām!

Reklāma
Reklāma

No korejiešu valodas „Atti” nozīmē „mans mīļais draugs”, bet franču „Pas” – „iet”. Līdz ar to Attipas tulkojams kā „Mana mīļā drauga soļi”.

 

Kur nopirkt?

 

Bērnu apavus Attipas Latvijā var iegādāties tikai bērnu preču interneta veikalā www.mazuliem.lv/attipas Pasteidzieties, jo pieprasījums ir liels, tāpēc modeļu un izmēru izvēle ir ierobežota!