Sestdien braucam uz Piņķiem - andelēties un iepirkties sporta lielajā andelē!

Sestdien, 21.septembrī, Piņķos, Babītes novadā, stāvlaukumā pie "Inbox.lv" ledus halles, kā arī halles telpās no plkst. 10:00-14:00 notiks "Lielā sporta andele". Vieniem tā būs iespēja tikt vaļā no vecā sporta inventāra, bet citiem to iegūt par pievilcīgām cenām, bet varbūt arī maiņas ceļā un pat bezmaksas, skaidro andeles rīkotājs, "Inbox.lv" ledus halles direktors Zigmārs Babčuks.

Septembra beigās pie Inbox.lv ledus halles par pievilcīgām cenām varēs iegādāties sporta inventāru.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Septembra beigās pie "Inbox.lv" ledus halles par pievilcīgām cenām varēs iegādāties sporta inventāru.

 

"Andelēšanās ar sporta inventāru notiks stāvvlaukumā. Katrs andelētājs varēs te iebraukt ar savu automašīnu, un to izmantot kā leti, gluži tāpat kā senāk tirgū," skaidro Z.Babčuks.

 

Šī andele notiks pie hokeja halles, tāpēc pašsaprotami, ka te noteikti andelēs hokeja inventāru. Bet vienlaicīgi ar hokeja inventāru, pasākuma organizētāji aicina tirgot arī tenisa raketes, sporta velosipēdus, slēpes un slidas.

 

"Daudziem sporta veidiem inventārs ir dārgs, arī hokejam, jo īpaši vārtu sargiem. Jaunieši izaug, pieaugušie mēdz satraumēties, vai arī citu iemeslu dēļ pārtrauc sportošanu, vai arī ir tik turīgi, ka var atļauties nopirkt jaunāku un varbūt arī labāku inventāru. Daudziem taču ir tā neomulīgā sajūta, kad mājas nevajadzīgi vietu aizņem kaut kas pašam vairs nevērtīgs, bet citiem, iespējams, ļoti vajadzīgs sporta inventārs," stāsta Z.Babčuks.

Reklāma
Reklāma

 

Z.Babčuks norāda, ka jau tagad cilvēki un komandas kooperējas. Tiek apkopots neaktuālais inventārs, lai to nodotu citiem. Vieni kooperējas, lai uz "Lielo sporta andeli" atvestu savu inventāru. Citi kooperējas, lai no tālākiem rajoniem varētu šurp atbraukt un iegādāties sporta inventāru. Par andeli jau iepriekš ir izsūtīta informācijas ledus hallēm un sporta klubiem.

 

"Šādu pasākumu rīkojam pirmo reizi, taču esmu pārliecināts, ka nākamgad to arī rīkosim, turklāt darīsim to jau augustā, lai paspētu vēl pirms jaunā mācību gada sākuma, kas daudzviet ir arī jaunās sporta sezonas sākums," bilst Z.Babčuks.

Sporta andele.