Lola&Lykke jostas – atbalsts topošajām un jaunajām māmiņām

Vasara rit pilnā sparā un cilvēki daudz vairāk laika pavada laukā svaigā gaisā, arī ģimenes, topošās un jaunās māmiņas. Grūtniecēm, parasti otrajā/trešajā trimestrī, var parādīties muguras sāpes, ir grūtāk izturēt garas pastaigas, jo mazulis puncī jau ir diezgan liels, tāpat arī pēcdzemdību periodā – jaunās māmiņas ķermenim pēc mazulīša iznēsāšanas un dzemdībām nepieciešams laiks, lai atkoptos. Noderīgs palīgs ir atbalsta josta!
Grūtniecēm, parasti otrajā/trešajā trimestrī, noderīgs palīgs ir atbalsta josta!

FOTO: Publicitātes foto

Grūtniecēm, parasti otrajā/trešajā trimestrī, noderīgs palīgs ir atbalsta josta!

Lola&Lykke Core Relief grūtnieču atbalsta josta noderēs ikvienai sievietei gaidību laikā, lai atvieglotu spiedienu uz mugurkaulu, muguras sāpes, atbalstītu muskuļus, kā arī palīdzētu uzturēt stāju, par ko reizēm piemirstas grūtniecības laikā. 


Īpaši mīkstais bambusa viskozes materiāls būs patīkams pret ādu, tāpat tas ir elpojošs, tāpēc vasaras karstajā laikā josta neradīs neērtas sajūtas. Josta ir ērti uzliekama un individuāli regulējama ar divām kompresijas siksnām. 


Lola&Lykke grūtnieču atbalsta josta būs lielisks palīgs pret muguras sāpēm, aizmugurē tai ir divi vertikāli stiprinājumi lielākam muguras atbalstam. Radot šo jostu, bija ļoti piedomāts par topošās māmiņas labsajūtu, tāpēc komplektā jostai nāk siltuma/aukstuma terapijas paka, ko var ievietot jostas aizmugurējā “kabatā”, to var attiecīgi uzsildīt vai atvēsināt un izmantot papildus, lai atvieglotu muguras sāpes.

Josta sniegs atbalstu ikdienas laikā, ja ir ilgāku laiku jāstāv kājās vai garu pastaigu laikā, tāpat tā noderēs fizisko aktivitāšu laikā, palīdzot uzturēt pareizu stāju. Vienmēr ir noderīgi pārrunāt jostas izmantošanu ar ārstu, tāpat jāatceras, ka jostas funkcija ir sniegt papildus atbalstu, galveno “darbu” joprojām veic muskuļi un ķermenis pats. Grūtnieču atbalsta jostu ieteicams nēsāt ne ilgāk par 2-3h vienā reizē, tikai nomoda laikā. 

 

Reklāma
Reklāma

Lola&Lykke Core Restore pēcdzemdību josta savukārt sniegs atbalstu sievietes ķermenim pēcdzemdību periodā, to drīkst izmantot gan pēc vaginālām dzemdībām, gan pēc ķeizargrieziena. Visefektīvāk jostu ir izmantot uzreiz pēc dzemdībām pirmajos 3 mēnešos, taču var izmantot arī vēlāk, ja māmiņa jūt, ka vēdera dziļie muskuļi joprojām ir vāji un ir nepieciešams atbalsts stājas uzlabošanai. Jāpiemin, ka, izmantojot jostu pēc pirmajiem 3 pēcdzemdību mēnešiem, tā būs vairāk atbalsts mugurai un stājai, bet vairs tik ļoti nepalīdzēs tieši vēdera dziļajiem muskuļiem, taču, kombinējot jostu ar vingrošanu, tā var būt noderīga arī vēdera muskuļiem. Par jostas izmantošu ir noderīgi konsultēties ar ārstu vai fizioterapeitu.

 

Jostai ir dubultās kompresijas jostas, kas ļauj tai perfekti piegult ķermenim, tās stabilizēs vēdera dziļos muskuļus un uzlabos stāju, kamēr ķermenis atgūsies pēc mazulīša iznēsāšanas un dzemdībām. 

 

Lola&Lykke pēcdzemdību josta ir unikāla tieši ar dubultajām kompresijas siksnām, jo parasti jostām tā ir tikai viena, taču ar divām jostu var noregulēt precīzāk, lai tā “paliktu vietā” arī kustoties. Materiāls ir antialerģisks, elpojošs un maigs, lai jostas izmantošana būtu maksimāli ērta jaunajai māmiņai un neradītu nepatīkamas sajūtas pret maigo ādu vai ķeizargrieziena rētu. Jostai ir medicīnas līmeņa kvalitāte.


Core Restore pēcdzemdību jostu iesakām izmantot it īpaši pārvietojoties, veicot vieglu vingrošanu, staigājot, nēsājot mazuli – aktivitāšu laikā, kad jāpiedomā par stāju. Fizisko aktivitāšu laikā josta arī stabilizēs un palīdzēs labāk sajust vēdera dziļos muskuļus (jaunajai māmiņai pirms fizisko aktivitāšu uzsākšanas pēcdzemdību periodā noteikti ir jāsaņem sava ārsta atļauja to darīt). Jostu nav ieteicams izmantot gulēšanas laikā, tāpat jāatceras, ka jābūt brīžiem, kad josta netiek nēsāta, lai arī paši muskuļi “darītu darbu”.
Abas Lola&Lykke atbalsta jostas ir radītas sadarbībā ar Somijas fizioterapeitiem, kuri strādā tieši ar grūtniecēm un jaunajām māmiņām, tāpēc jostas ir ļoti pārdomātas, lai sniegtu maksimālo iespējamo atbalstu, un to priekšrocības ir balstītas zinātnē. 


Izmanto kodu LL15 un saņem 15% atlaidi Lola&Lykke atbalsta jostu iegādei
(atlaides kods aktīvs līdz 31.07.23.) kidsmed.lv

Saistītie raksti