Nosiboo palīdzēs, kad mazulim ir iesnas; PLUS atlaides kods

Nosiboo deguna aspiratorus novērtējuši vecāki daudzās pasaules valstīs, tāpat Nosiboo ierīces ieguvušas dažādus apbalvojumus. Baltijas valstīs un Somijā oficiālais Nosiboo zīmola pārstāvis ir Kidsmed.
Nosiboo zīmols piedāvā elektriskos deguna aspiratorus, manuālo deguna aspiratoru un aksesuārus.

FOTO: Publicitātes foto

Nosiboo zīmols piedāvā elektriskos deguna aspiratorus, manuālo deguna aspiratoru un aksesuārus.

Kidsmed ir igauņu uzņēmums, kas piedāvā medicīnas ierīces un veselības produktus. Kidsmed stāsts sākās tieši ar Nosiboo deguna aspiratoriem, kad jaunie vecāki ar savu pirmdzimto saskārās ar mazuļa iesnām, viņi izmēģināja Igaunijā pieejamos deguna aspiratorus, taču tie īsti nepalīdzēja. Tad vecāki paplašināja savus meklējumus ārpus Igaunijas un atrada ārzemēs izslavēto Nosiboo deguna aspiratoru, iegādājās to un pēc izmantošanas saprata, ka ar to noteikti jāiepazīstina arī citi vecāki. Mazuļu vecāki sapratīs, cik grūtas mēdz būt dienas (un naktis), kad bērnam ir iesnas, jo mazuļi elpo caur degunu. 

 

Nosiboo zīmols piedāvā elektriskos deguna aspiratorus, manuālo deguna aspiratoru un aksesuārus.

 

Nosiboo elektriskie deguna aspiratori

Ir divi elektriskie deguna aspiratori – Nosiboo Pro2 un Nosiboo Go. Kāda tad ir atšķirība?

 

  • Nosiboo Pro2 ir piemērots vairāk izmantošanai mājās, jo tā darbībai nepieciešama elektrība. Tam ir regulējama sūkšanas jauda: ja sekrēts degunā ir biezāks, tad var izmantot lielāku, ja šķidrāks, tad mazāku jaudu. Pro2 ir trīs krāsu izvēle – zila, zaļa un rozā. Šim deguna aspiratoram ir Colibri galviņa, viegli izjaucama/saliekama un iztīrāma.
  • Nosiboo Go ir lieliska izvēle, ja vecāki vēlas izmantot aspiratoru arī ārpus mājām, jo tas darbojas ar uzlādējamu akumulatoru, tātad nekādu vadu! Go nav regulējama sūkšanas jauda, taču ar to arī iespējams kārtīgi iztīrīt degunu. Un Go ir Pingvīna galviņa, tikpat viegli un ātri izjaucama, iztīrāma un saliekama.

 

Šīs ir sertificētas medicīnas ierīces, tāpēc pat vislielākā sūkšanas jauda nenodarīs neko sliktu bērnam. 

 

Jāpiemin, ka Nosiboo deguna aspiratorus drīkst izmantot jau kopš dzimšanas un līdz pat brīdim, kad bērns prot pats izšņaukt degunu.

 

Nosiboo manuālais deguna aspirators

Reklāma
Reklāma

Nosiboo ir radījis manuālo deguna aspiratoru Eco, kam nav nepieciešami filtri! Jo tam ir Colibri galviņa, ko var iztīrīt, un aspirators ir gatavs atkal izmantošanai. Vecākiem patiesi patīk šis manuālais aspirators, jo nav jāiegādājas filtri, tāpat Colibri konstrukcija ir ļoti viegli izjaucama un iztīrāma.

 

Nosiboo aksesuāri un papildpiederumi

Zīmols ir radījis arī somas, lai ierīces būtu ērti uzglabāt, paņemt līdzi, tāpat padomāts ir arī par rezerves daļām – tās pieejamas gan Pro2, gan Go, lai vajadzības gadījumā varētu nomainīt, piemēram, deguna uzgali. Esam priecīgi saņemt atsauksmes, kur Nosiboo aspiratori tiek izmantoti ģimenē ilgu laiku, vairākiem bērniem – Nosiboo patiešām ir labs palīgs vecākiem, kad viņu mazuļiem ir iesnas!
 

Nosiboo mini soma būs lieliski piemērota manuālajam aspiratoram Eco, savukārt piederumu soma noderēs kā ratu soma. Un pavisam nesens jaunums – Go uzglabāšanas soma! Nosiboo Go ir aspirators, kuru var izmantot jebkur, tāpēc tika radīta soma tieši tam, lai Go un tā piederumus droši varētu iepakot un paņemt līdzi.

 

Mammas atsauksme

“Mūsu ģimenē aug divas meitas ar pusotra gada vecuma starpību, tāpēc slimošana vienmēr ir izaicinošs laiks. Līdz uzzinājām par Kidsmed un Nosiboo deguna aspiratoriem, bijām izmēģinājuši Rhinomer aspiratoru un tāda kā neliela baloniņa tipa deguna aspiratoru, vislabāk sadraudzējāmies ar baloniņu, taču ar to degunu varējām iztīrīt neilgi – līdz bērni iemācījās velties un griezties, tad process vairs nebija tik viegls un ātrs. Ātri vien sapratām, ka šādi vairs neko nevaram iztīrīt. Kad meitenes atkal saslima un jau atkal bija negulētās naktis, jo deguns ir pilns un ir grūti elpot, pavisam nejauši atradu Kidsmed un pirmoreiz uzzināju, ka ir arī elektriskie deguna aspiratori. Drīz jau saņēmām savu Pro2 un deguna tīrīšana turpinājās jaunā līmenī. Mūsu toddleriem jau tā īsti nepatika tīrīt degunu, taču ar Nosiboo elektrisko deguna aspiratoru process patiešām bija ļoti ātrs, iesnas pāris sekunžu laikā bija izsūktas, parasti degunu tīrījām vakarā, un meitenes varēja mierīgi gulēt naktī, reizēm arī dienas laikā, ja redzēju, ka deguns pavisam pilns. Noteikti iesaku jaunajiem vecākiem izmēģināt šādu elektrisko deguna aspiratoru, jo ar to degunu varēs mazajiem iztīrīt ātri un kārtīgi.”

 

Izmanto atlaides kodu NOS15 un saņem 15 % atlaidi visiem Nosiboo zīmola produktiem līdz 31.07.23.

 

www.kidsmed.lv

Saistītie raksti