Panna cota ar mandarīniem. Gatavošana pa soļiem

 20. oktobris 2011 22:00 Recepte

Panna cota ir itāļu deserts, kuru taisa dažādos veidos, bet pamatā tas ir no saldā krējuma. Šo saldo pasniedz aukstā veidā ar dažādām mērcēm.



Foto: Shutterstock.com


Pagatavošana:

1. Katliņā lej saldo krējumu, pieber cukuru.
2. Pieber kanēli.
3. Uzbriedina želantīnu.
4. Mandarīnus kārtoju sķīvīša apakšā.
5. Kad saldais krējums uzvārījies, pielieku želatīnu un kārtīgi samaisu.
6. Leju virsū mandarīniem un lieku ledusskapī, kamēr sastingst.
7. Uztaisīju jāņogu mērcīt un pārkaisīju ar šokolādes skaidiņām.Gatavs!

 

Iesūtījusi Anna Kovaļcuka, konkursa "Šokolādes gardumi" dalībniece


 

Sastāvdaļas

1. Saldais krejums
400 gr.
2. Cukurs
3 ēd.k.
3. Želantīns
8 gr.
4. Kanēlis
1/2 tējk.
5. Mandarīni
6. rīvēta melnā šokolāde



0 Pievienot komentāru

Reklāma

Kategorijas