Mācos pats – vietne informatīvam un emocionālam atbalstam attālinātās mācīšanās laikā

Praktiski padomi, pieredzes stāsti, sarunas ar speciālistiem – vietne www.macospats.lv veidota, lai sniegtu atbalstu un informāciju vecākiem un skolotājiem attālinātās mācīšanās laikā.
Iniciatīva Mācos pats radīta ar mērķi attālināto mācību laikā sniegt informatīvu un emocionālu atbalstu vecākiem, skolēniem, pedagogiem un radīt telpu diskusijām un pieredzes apmaiņai par šā brīža problēmsituācijām un iespējamajiem risinājumiem.

FOTO: Shutterstock.com

Iniciatīva "Mācos pats" radīta ar mērķi attālināto mācību laikā sniegt informatīvu un emocionālu atbalstu vecākiem, skolēniem, pedagogiem un radīt telpu diskusijām un pieredzes apmaiņai par šā brīža problēmsituācijām un iespējamajiem risinājumiem.

Vietnē www.macospats.lv tapusi Izglītības un zinātnes ministrijas iniciatīvas “Mācos Pats” ietvaros. Iniciatīvu īsteno IZM sadarbībā ar vecāku organizāciju “Mammamuntetiem.lv” ar mērķi attālināto mācību laikā sniegt informatīvu un emocionālu atbalstu vecākiem, skolēniem, pedagogiem, izcelt pašvadītas mācīšanās ieguvumus un iespējas, kā arī radīt telpu diskusijām un pieredzes apmaiņai par šā brīža problēmsituācijām un iespējamajiem risinājumiem. 

Macospats.lv skatāmi arī ģimenes raidījuma “Vecāku stunda” ieraksti, kur speciālisti aplūko dažādus tematus un sniedz atbildes uz aktuāliem jautājumiem, kas saistās ar attālināto mācīšanos, tās grūtībām un ieguvumiem.

Lai sazinātos, dalītos pieredzē vai uzdotu problēmjautājumus, raksti fonds@mammamuntetiem.lv. 

Reklāma
Reklāma

Saistītie raksti